Google domainden alınan alan adı nasıl GoDaddy hostuna bağlanır?

Daha fazla  
Geçtiğimiz günlerde Google Domains'den bir alan adı aldım. Bugün de GoDaddy'den web hosting satın aldım. Aldığım domaini nasıl hostingime bağlarım? Bu konular hakkında pek bilgili değilim yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Alan adının Ns'lerini GoDaddy'de verilen Ns'lere değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Alan adının Ns'lerini GoDaddy'de verilen Ns'lere değiştirmeniz yeterli olacaktır.
Evet araştırdım biraz ve böyle yapmam gerektiğini öğrendim sağolun. Ancak ben her yere baktım GoDaddy üzerinden de cPanel üzerinden de hiç bir yerde go daddyinin bana verdiği her hangi bir ns bulamadım

Evet araştırdım biraz ve böyle yapmam gerektiğini öğrendim sağ olun. Ancak ben her yere baktım GoDaddy üzerinden de cPanel üzerinden de hiçbir yerde GO daddyinin bana verdiği herhangi bir ns bulamadım.

Destek ekibi ile görüşebilirsiniz ve GoDaddy yerine Cenutadan hizmet almanız daha iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…