EmirOfRivia1453
Hectopat
Merhaba, benim sorum şu, Google Drive'a dosya yüklerken, örneğin fotoğraf çoklu halde nasıl yükleyebiliriz? Tek tek seçip yüklemek yerine çoğul olarak nasıl yükleyebiliriz?
Merhaba, benim sorum şu, Google Drive'a dosya yüklerken, örneğin fotoğraf çoklu halde nasıl yükleyebiliriz? Tek tek seçip yüklemek yerine çoğul olarak nasıl yükleyebiliriz?
indirmeyi sormuyor arkadaş yüklemeyi soruyor.CTRL + a yapın. Sonra sağ yukarıda indire basın. İnicektir.
İndirme değil, yükleme yani yedekleme'yi diyorum hocam.CTRL + a yapın. Sonra sağ yukarıda indire basın. İnicektir.
Android'denDosyaları seçip, sürükle bırak olmuyor mu ?
İndirme değil, yükleme yani Yedekleme'yi diyorum hocam.
Android'den.
Sağolun hocam.Pardon hocam ben yüklemeyi indirme sandım. Dosyalarınızı. ZIP klasörüne koyun. ZIP dosyasını da Google Drive'a atın.
Pardon hocam ben yüklemeyi indirme sandım. Dosyalarınızı. ZIP klasörüne koyun. ZIP dosyasını da Google Drive'a atın.
Sağ olun hocam.
Android'den olmuyor o zaman, PC gibi direkt al at, ZIP'e ya da herhangi bir arşive sıkıştırmamız gerekiyor doğru anlamışım değil mi hocam.
Sağ olun hocam.
Android'den olmuyor o zaman, PC gibi direkt al at, ZIP'e ya da herhangi bir arşive sıkıştırmamız gerekiyor doğru anlamışım değil mi hocam.
Hocam Android'den fotoğraflarınızı otomatik yedeklemek istiyorsanız Google photos kullanın.
Ben yıllardır o şekilde yedekliyorum fotoğrafları.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.