Google Drive birden fazla dosya aynı anda nasıl yüklenir?

EmirOfRivia1453

Hectopat
Merhaba, benim sorum şu, Google Drive'a dosya yüklerken, örneğin fotoğraf çoklu halde nasıl yükleyebiliriz? Tek tek seçip yüklemek yerine çoğul olarak nasıl yükleyebiliriz?

Merhaba, benim sorum şu, Google Drive'a dosya yüklerken, örneğin fotoğraf çoklu halde nasıl yükleyebiliriz? Tek tek seçip yüklemek yerine çoğul olarak nasıl yükleyebiliriz?

CTRL + a yapın. Sonra sağ yukarıda indire basın. İnicektir.

Dosyaları seçip, sürükle bırak olmuyor mu ?

Pardon hocam ben yüklemeyi indirme sandım. Dosyalarınızı. ZIP klasörüne koyun. ZIP dosyasını da Google Drive'a atın.
Sağolun hocam.

Pardon hocam ben yüklemeyi indirme sandım. Dosyalarınızı. ZIP klasörüne koyun. ZIP dosyasını da Google Drive'a atın.

Android'den olmuyor o zaman, PC gibi direkt al at, ZIP'e ya da herhangi bir arşive sıkıştırmamız gerekiyor doğru anlamışım değil mi hocam.

Sağ olun hocam.

Android'den olmuyor o zaman, PC gibi direkt al at, ZIP'e ya da herhangi bir arşive sıkıştırmamız gerekiyor doğru anlamışım değil mi hocam.

Rica ederim.

Sağ olun hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam android den fotoğraflarınızı otomatik yedeklemek istiyorsanız Google Photos kullanın.

ben yıllardır o şekilde yedekliyorum fotoğrafları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…