Google Drive depolaması nasıl başka hesaplara aktarılır?

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba, Drive'a ne var ne yok attım ve artık ödemeyeceğim fatura çünkü ücreti artti. Ben de diğer Gmail'lere aktarmak istiyorum ama beceremiyorum. Ve telefonumun galerisinde otomatik olarak o Drive'a gidiyor onu diğer Gmail'ler ile değiştiremiyorum. Her Gmail'in Drive kısmında 15GB var bende de 6 hesap var 90GB depolama bedava yani. O depolaması dolan Gmail'de 45GB var 30GB aktarmam lazım, bana tarif eder misiniz?

Galerideki ayar:

Son düzenleme:
En kolay yöntem, bilgisayar üzerinden mevcut veriyi indirip diğer hesapların depolama alanına geri yüklemeniz olacaktır.

En kolay yöntem, bilgisayar üzerinden mevcut veriyi indirip diğer hesapların depolama alanına geri yüklemeniz olacaktır.
Onu nasil yapacağım hocam?

45 GB olan Drive hesabınızdan her şeyi indirip, diğer hesabınıza upload edeceksiniz.

Bilgisayarda daha rahat olur.

1 Dağıtıcı hesap - kapanacak, ücretli olan.
2 Alıcı hesap - diğer 15'lik olanlar.

1'e gireceksin, oradan seçim yapacaksın 14 gb ve "Share/Paylaş" diyeceksin ve ayarları "Is Owner/Sahibidir" olarak ayarlayıp hesap 2'yi göstereceksin. Hesap 2'ye gireceksin Shared With me/Benimle Paylaşılanlar kısmından seçip, yeni bir klasör açıp onun içine sürükleyeceksin/kopyalayacaksın paylaşılanı... Sonra 2'yi kontrol edip, 1'e gidip 3 için başlayacaksın, sonra 4 5 6...

Böyle hiçbir şey indirmeden kopyalayabilirsin.

Tamam hocam ben bu hafta içi eve gidecegim bilgisayar orada, o zaman deneyeceğim. İnşallah olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…