Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar dün 200GB depolama alanı aldım. Şu an 38 GB verim var bulut depolamada fakat nedense 90GB olarak gözüküyor. Web sitesine girdim onda da olması gerekenden daha az gösteriyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
Arkadaşlar dün 200GB depolama alanı aldım. Şu an 38 GB verim var bulut depolamada fakat nedense 90GB olarak gözüküyor. Web sitesine girdim onda da olması gerekenden daha az gösteriyor. Bunun sebebi nedir nasıl düzeltebilirim?
sukuterkopke Hectopat Katılım 4 Temmuz 2022 Mesajlar 2.828 Makaleler 1 Çözümler 46 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Temmuz 2023 #2 Google One üyelikli kişiler özel yardım alabiliyor Google'dan. Oradan iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Depolamayı aldığınızda zaten otomatik olarak diğer özellikleri de açmış oluyorsunuz.
Google One üyelikli kişiler özel yardım alabiliyor Google'dan. Oradan iletişim kurmayı deneyebilirsiniz. Depolamayı aldığınızda zaten otomatik olarak diğer özellikleri de açmış oluyorsunuz.