Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 25 Kasım 2021 #1 Merhabalar. 400 GB'a yakın verim var ve bunları Google Drive'a yedeklemeyi düşünüyorum. Güvenilir mi?
Merhabalar. 400 GB'a yakın verim var ve bunları Google Drive'a yedeklemeyi düşünüyorum. Güvenilir mi?
grepzl Hectopat Katılım 14 Kasım 2019 Mesajlar 479 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Kasım 2021 #2 Evet.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 25 Kasım 2021 #3 @Soft Donanım ne için "hahaha" attığınız öğrenebilir miyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 25 Kasım 2021 #4 Güvenilir ama alan satın almak gerekecek.
4 480139 Hectopat Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 759 Makaleler 1 Çözümler 5 25 Kasım 2021 #5 Yöneticiler, istedikleri gibi erişebilir ama bizim gibi adamları umursayacaklarını sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Yöneticiler, istedikleri gibi erişebilir ama bizim gibi adamları umursayacaklarını sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
4 469826 Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 3.216 Makaleler 16 Çözümler 2 25 Kasım 2021 #6 Webcam kullanan insan dedi: @Soft Donanım ne için "hahaha" attığınız öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle "Koskoca Google kardeşim bu nasıl soru?" diye düşündüklerindendir.
Webcam kullanan insan dedi: @Soft Donanım ne için "hahaha" attığınız öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle "Koskoca Google kardeşim bu nasıl soru?" diye düşündüklerindendir.
A AidenPearce Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 3.870 Çözümler 25 25 Kasım 2021 #7 İnternet aleminde hiç bir yer güvenli değil. Ama kullanabilirsiniz, sorunsuzdur. Sürprizbozan La havle velaaa
İnternet aleminde hiç bir yer güvenli değil. Ama kullanabilirsiniz, sorunsuzdur. Sürprizbozan La havle velaaa
S Soft Donanım Kilopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 3.450 Makaleler 6 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #8 Webcam kullanan insan dedi: @Soft Donanım ne için "hahaha" attığınız öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Google Drive'a güvenmekte tereddüt ettiğinizi komik buldum.
Webcam kullanan insan dedi: @Soft Donanım ne için "hahaha" attığınız öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Güvenilir. Google Drive'a güvenmekte tereddüt ettiğinizi komik buldum.
Saint Lucia Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 16.040 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Kasım 2021 #9 Milyonların kullandığı bir alan elbette güvenilir.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.700 Makaleler 7 Çözümler 93 25 Kasım 2021 #10 grepzl dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. ItsAllGoodman dedi: Güvenilir ama alan satın almak gerekecek. Genişletmek için tıkla... İnternette 750 GB'a kadar yedekleme yapıldığını okudum. 469826 dedi: Büyük ihtimalle "Koskoca Google kardeşim bu nasıl soru?" diye düşündüklerindendir. Genişletmek için tıkla... Ya ne olursa olsun koskoca Facebook'un bile veri sızdırdığı ortaya çıktı şu dönemde kimseye güvenilmez.
grepzl dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. ItsAllGoodman dedi: Güvenilir ama alan satın almak gerekecek. Genişletmek için tıkla... İnternette 750 GB'a kadar yedekleme yapıldığını okudum. 469826 dedi: Büyük ihtimalle "Koskoca Google kardeşim bu nasıl soru?" diye düşündüklerindendir. Genişletmek için tıkla... Ya ne olursa olsun koskoca Facebook'un bile veri sızdırdığı ortaya çıktı şu dönemde kimseye güvenilmez.