Mr. Patrick Bateman Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Kasım 2019 Mesajlar 2.478 Çözümler 2 1 Ağustos 2020 #11 acv dedi: Herkese açık seçeneği öyle bir şey değil, dosyalarınız dünya çapındaki insanlar tarafından sergilenmek üzere paylaşılmıyor; hayır. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla herkese açık düzenlenebilir yapıp kapattım yani açık olsa bile linki olmaya bakamaz değiştiremez değil mi?
acv dedi: Herkese açık seçeneği öyle bir şey değil, dosyalarınız dünya çapındaki insanlar tarafından sergilenmek üzere paylaşılmıyor; hayır. Genişletmek için tıkla... Yanlışlıkla herkese açık düzenlenebilir yapıp kapattım yani açık olsa bile linki olmaya bakamaz değiştiremez değil mi?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 1 Ağustos 2020 #12 Mr. Patrick Bateman dedi: Yanlışlıkla herkese açık düzenlenebilir yapıp kapattım yani açık olsa bile linki olmaya bakamaz değiştiremez değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, dert edecek bir şey yok.
Mr. Patrick Bateman dedi: Yanlışlıkla herkese açık düzenlenebilir yapıp kapattım yani açık olsa bile linki olmaya bakamaz değiştiremez değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet, dert edecek bir şey yok.