Google Drive güvenli midir?

egeoz316

Kilopat
Makaleler
3
Yer
Ankara
Sorum şu, Google Drive'dan bana bir dosya paylaşılırsa bunun güvenli olduğu nasıl anlaşılır? Bilgisayarda bi sorun yaratır mı?

Google Drive güvenli fakat indirdiğiniz dosyanın içeriğini bilemeyiz.

Sorum şu, Google Drive'dan bana bir dosya paylaşılırsa bunun güvenli olduğu nasıl anlaşılır? Bilgisayarda bir sorun yaratır mı?

Google'dan yazıyorsun şu an sen, güvenmiyor musun Google'a? O zaman neden Google'dan yazıyorsun?(dosyayı bilemem ama sitenin kendisi güvenli)(site değil Google'ın indirme yeri pardon)

Google virüslü dosyaları denetler ama önlem olsun diye VirusTotal'den bakabilirsiniz. Ya da başka bir önlem alabilirsiniz.

İyi bir antivirüs programı kullanabilirsin. Technopat Sosyal olarak çoğu kişi Kaspersky kullanıyor. Ben de öneririm.

25MB boyutuna kadarki dosyaları tarıyor Google Drive ancak yukarısını VirusTotal'e atmalısınız.

Sorum şu, Google Drive'dan bana bir dosya paylaşılırsa bunun güvenli olduğu nasıl anlaşılır? Bilgisayarda bi sorun yaratır mı?
Dosyayı taratmak lazım. Kesin bir şey söyleyemeyiz.

Aslında site değil Google'ın yükleme yeri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…