"Google Drive" hesabındaki dosyalar nasıl dışarı aktarılır?

Cage00

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS Z690-A
İşlemci: Intel Core I9-12900K
Ekran Kartı: Msı Geforce Rtx 3070
Ram: G.Skill Trident Z5 RGB 64 GB CL36
Ssd: Samsung 980 PRO 1TB 7000/5000
Monitör: ViewSonic 32 VX3211-2K-MHD IPS
Meslek
Serbest
Profil Kapağı
1522237053
Merhaba,

Konu ile ilgili İngilizce ve yazılım bilgim olmamasına rağmen birkaç araştırma yaptım.

Bunları buldum:
Dosyalar: liste | Google Drive API | Google Developers
List - Google Drive Folder
Drive Explorer
Awesome Table

Videolar:

Google Drive API: Uploading & Downloading Files
Listing your files in Google Drive
Bu aramada beni ilgilendiren video hangisidir?

Google Cloud Platform adresinden hesap ile uygulama oluşturarak bir erişim anahtarı üretilmesi gerekiyormuş.
Sonraki adımda ona göre bir anahtar oluşturuluyormuş. Sonrasında kodlamaya başlanıyormuş.

Sorun şu ki;

"Team Drive olduğu için işe yaramıyor artı boyut çok yüksek olduğu için belli bir yerden sonra hata veriyormuş"

Amacımız; yüksek boyutlu sınırsız "Team Drive" hesabındaki arşivlerin listesini çıkarabilmektir.

Olasılıklar:

* Drive'daki dosyaların sahibi değilse paylaşımdan erişemeyebilirmiş. ( Dosyaların Sahibi Zaten )
* API dokümanında "paylaşımdakileri" de göster gibi bir seçenek oluyormuş. Yetki durumu önemliymiş.
* Boyut çok yüksek kısmındaki hata neymiş o önemli.
* Çok fazla art arda istek atılırsa "Google" engeller. Asenkron yazmak gerekir. Belli aralıklarla istek atmak gerekirmiş.
* Analytics için olan "API" de dakikada 30 isteği falan kabul ettiği doğru mu? Bekleterek işlem yaptırmak mı gerekliymiş sanırım?
* Bu şekilde 250 ve üstü siteden veri çekilebiliyormuş. Nedense biz çekemiyoruz?

Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…