Valyre0 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2022 #1 Google Drive başarısız - yasak hatası alıyorum durmadan indirdiğim dosya 30 GB kadar bir şey ne önleyebilir yardım edebilir misiniz?
Google Drive başarısız - yasak hatası alıyorum durmadan indirdiğim dosya 30 GB kadar bir şey ne önleyebilir yardım edebilir misiniz?
sosyalton Decapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #2 Sorunu çözdünüz mü? Benimkiside 6 GB da hata veriyor 5 GB indiriyor. Artı 0 Eksi
KS KS Valyre0 Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2023 #3 sosyalton dedi: Sorunu çözdünüz mü? Benimkiside 6 GB da hata veriyor 5 GB indiriyor. Genişletmek için tıkla... Çözemedim onun yerine IDM kullanmaya başladım o sorunumu çözdü, sorunun kaynağı muhtemelen sabit internet alamamam ani düşüşlerin falan olması. Artı 0 Eksi
sosyalton dedi: Sorunu çözdünüz mü? Benimkiside 6 GB da hata veriyor 5 GB indiriyor. Genişletmek için tıkla... Çözemedim onun yerine IDM kullanmaya başladım o sorunumu çözdü, sorunun kaynağı muhtemelen sabit internet alamamam ani düşüşlerin falan olması.