Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 13 Eylül 2021 #1 Google Drive'dan Minecraft dünyamı indireyim dedim ama olmuyor. Klasörü indir diye tıklıyorum, sıkıştırılıyor dedikten sonra inmiyor. Ne yapabilirim?
Google Drive'dan Minecraft dünyamı indireyim dedim ama olmuyor. Klasörü indir diye tıklıyorum, sıkıştırılıyor dedikten sonra inmiyor. Ne yapabilirim?
Çözüm L L Lord Raiden 13 Eylül 2021 Tarayıcı ayarlarını kontrol edin. 3. parti çerezler kapalıysa indirme yapmaz. Açmanız lazım.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 13 Eylül 2021 #2 Tarayıcı ayarlarını kontrol edin. 3. parti çerezler kapalıysa indirme yapmaz. Açmanız lazım. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS Göktuğ321 Hectopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 505 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek kergit kargıcısı 13 Eylül 2021 #3 Lord Raiden dedi: Tarayıcı ayarlarını kontrol edin. 3. parti çerezler kapalıysa indirme yapmaz. Açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Ben hep 3. taraf çerezleri kapatırım, şimdi tüm çerezleri açtım. Artı 0 Eksi
Lord Raiden dedi: Tarayıcı ayarlarını kontrol edin. 3. parti çerezler kapalıysa indirme yapmaz. Açmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Ben hep 3. taraf çerezleri kapatırım, şimdi tüm çerezleri açtım.
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.240 Makaleler 14 Çözümler 113 13 Eylül 2021 #4 oochieman dedi: Ben hep 3. taraf çerezleri kapatırım, şimdi tüm çerezleri açtım. Genişletmek için tıkla... Sadece Google Drive sayfası için açabilirsiniz 3. parti çerezleri. Tümünü açmaya gerek yok. Artı 0 Eksi
oochieman dedi: Ben hep 3. taraf çerezleri kapatırım, şimdi tüm çerezleri açtım. Genişletmek için tıkla... Sadece Google Drive sayfası için açabilirsiniz 3. parti çerezleri. Tümünü açmaya gerek yok.