Google Drive "maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez veya indiremezsiniz." hatası

Canyoldaş

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba Drive'dan dosya indirmeye çalıştım dün ama tam 1GB kala iptal verdi bu günde download Manager ile indirmeyi deneyecektim fakat hata verdi acaba bunu nasıl düzeltebilirim hata bu.

Maalesef şu anda bu dosyayı görüntüleyemez veya indiremezsiniz.

Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi. Dosyaya erişmeyi daha sonra yeniden deneyin. Erişmek istediğiniz dosya çok büyükse veya çok sayıda kişiyle paylaşılıyorsa dosyayı görüntülemek ya da indirmek için 24 saat kadar beklemeniz gerekebilir. Bir dosyaya 24 saat sonra hâlâ erişemiyorsanız alan yöneticinizle iletişime geçin.

Dosyayı kendi Drive klasörüme atıp indirmeyi deneyince de download Manager indirmeye devam etmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemi kapatıp açın. Sürekli indirmeyi denerseniz IP ban atıyor Google. Eğer "Bu dosya yakın zamanda çok fazla kullanıcı tarafından görüntülendi veya indirildi" diyorsa beklemekten başka çareniz yok.

Klasik Google sorunu başka indirme linki varsa ondan indirin.
mega her türlü daha iyi

Aga etik hacker olma seti almıştım Udemy'den 2 gündür adamın attığı Kali Linux'u indirmeye çalışıyorum daha yeni indi ve VirtualBox şimdi hata veriyor PC'yi parçalayasım geldi.

Kardeşim modemi açıp kapat sonra PC'yi resetle ardından farklı bir tarayıcıdan veya farklı bir hesaptan girmeye çalış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı