4 478757 Decapat Katılım 23 Temmuz 2021 Mesajlar 493 Makaleler 1 9 Mayıs 2022 #1 Merhaba, Google driven Basic planını alacaktım ödeme reddedildi dedi. Ben de başka kartla denedim yine aynısı oldu. Nasıl düzeltebilirim sorunu?
Merhaba, Google driven Basic planını alacaktım ödeme reddedildi dedi. Ben de başka kartla denedim yine aynısı oldu. Nasıl düzeltebilirim sorunu?
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #2 İninal kart ile deneyin.
TR4YLER Hectopat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 934 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2022 #3 478757 dedi: Merhaba, Google driven Basic planını alacaktım ödeme reddedildi dedi. Ben de başka kartla denedim yine aynısı oldu. Nasıl düzeltebilirim sorunu? Genişletmek için tıkla... Ödeme yaptığınız kartların internet ödemelerine açık olup olmadığını teyit edin. Limitlerinin olup olmadığını teyit edin. Sanal kart oluşturup ödeme yapmayı deneyin.
478757 dedi: Merhaba, Google driven Basic planını alacaktım ödeme reddedildi dedi. Ben de başka kartla denedim yine aynısı oldu. Nasıl düzeltebilirim sorunu? Genişletmek için tıkla... Ödeme yaptığınız kartların internet ödemelerine açık olup olmadığını teyit edin. Limitlerinin olup olmadığını teyit edin. Sanal kart oluşturup ödeme yapmayı deneyin.