Google Drive'a virüs bulaşır mı?

Kizaganz

Decapat
Daha fazla  
Selam, ben bir jar dosyasını çalıştırdıktan sonra Discord hesabım çalındı. Bilgisayarımda Google Drive yüklüydü onun içindeki dosyalara virüs erişebilir mi? Metin belgelerine de erişebilir mi sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyanın ne tür ve ne kadar şiddetli olmasına bağlı Discord harici diğer hesaplarına bir şey olmadıysa sıkıntı etmez ama eğer diğer hesaplarınada erişirlerse alırlar virüs bulaşma diye bir şey yok bilgisayarındaki cookielerini çalıyorlar içindeki virüs alıyor ve bunu bilgisayardan kaldırmadığın sürece her bir işlemde düşecektir karşı tarafa bilgilerin

Discord üzerinden mesaj yazıldı. Sadece şifre değiştirilmeye çalışılmamış. Tüm hesaplarımın şifresini değiştirdim format atmadan önce. Wi-Fi kapalı tutmaya çalıştım olabildiğince. Format attım. Şimdi Kaspersky indiriyorum. Başka yapabileceğim bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
kkalius Discord'dan iletişim kuralım hallederiz RAT öyle çözülecek kolay bir şey değil leveline göre değişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…