zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 1 Haziran 2024 #1 Google Drive'a yüklenmiş bir kitap PDF'ini, herhangi bir dosyayı Google Drive'da bulmanın kolay bir yolu vardı. Yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Haziran 2024
Google Drive'a yüklenmiş bir kitap PDF'ini, herhangi bir dosyayı Google Drive'da bulmanın kolay bir yolu vardı. Yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi?
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.345 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 zahidbolat dedi: Google Drive'a yüklenmiş bir kitap PDF'ini, herhangi bir dosyayı Google Drive'da bulmanın kolay bir yolu vardı. Yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kişi tarafından yüklenmiş PDF'i mi? Hayır tabi ki link birileri tarafından internette açık olarak paylaşılmadıysa bulamazsınız. Yani bir başkasının paylaşıma açmış olması gerekir demek istiyorum. Aksi durumda yükleyicinin izni olmadan dosyasına erişemezsiniz.
zahidbolat dedi: Google Drive'a yüklenmiş bir kitap PDF'ini, herhangi bir dosyayı Google Drive'da bulmanın kolay bir yolu vardı. Yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir kişi tarafından yüklenmiş PDF'i mi? Hayır tabi ki link birileri tarafından internette açık olarak paylaşılmadıysa bulamazsınız. Yani bir başkasının paylaşıma açmış olması gerekir demek istiyorum. Aksi durumda yükleyicinin izni olmadan dosyasına erişemezsiniz.
Thoania Femtopat Katılım 1 Mart 2024 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 chaturanga dedi: Herhangi bir kişi tarafından yüklenmiş PDF'i mi? Hayır tabii ki link birileri tarafından internette açık olarak paylaşılmadıysa bulamazsınız. Yani bir başkasının paylaşıma açmış olması gerekir demek istiyorum. Aksi durumda yükleyicinin izni olmadan dosyasına erişemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır olay arama motorunun bir kod gibi bir şey ile Google Drive içeren siteleri göstermesi. Nasıl yapıldığını unuttum bende.
chaturanga dedi: Herhangi bir kişi tarafından yüklenmiş PDF'i mi? Hayır tabii ki link birileri tarafından internette açık olarak paylaşılmadıysa bulamazsınız. Yani bir başkasının paylaşıma açmış olması gerekir demek istiyorum. Aksi durumda yükleyicinin izni olmadan dosyasına erişemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır olay arama motorunun bir kod gibi bir şey ile Google Drive içeren siteleri göstermesi. Nasıl yapıldığını unuttum bende.
C chaturanga Megapat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 7.345 Makaleler 1 Çözümler 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Thoania dedi: Hayır olay arama motorunun bir kod gibi bir şey ile Google Drive içeren siteleri göstermesi. Nasıl yapıldığını unuttum bende. Genişletmek için tıkla... Aradığınız pdf in ismini yazın yanına da Google Drive yazın zaten Google Drive'a yüklenmiş varsa çıkacaktır. Yani aramayı "Dosya ismi pdf Google Drive" olarak yapın çıkması lazım.
Thoania dedi: Hayır olay arama motorunun bir kod gibi bir şey ile Google Drive içeren siteleri göstermesi. Nasıl yapıldığını unuttum bende. Genişletmek için tıkla... Aradığınız pdf in ismini yazın yanına da Google Drive yazın zaten Google Drive'a yüklenmiş varsa çıkacaktır. Yani aramayı "Dosya ismi pdf Google Drive" olarak yapın çıkması lazım.
seger Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 kod bu site:drive.google.com