Google Drive'a yüklenen dosyayı Google'da bulma yöntemi var mı?

Makaleler
3
Yer
Erbaa
Google Drive'a yüklenmiş bir kitap PDF'ini, herhangi bir dosyayı Google Drive'da bulmanın kolay bir yolu vardı. Yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Google Drive'a yüklenmiş bir kitap PDF'ini, herhangi bir dosyayı Google Drive'da bulmanın kolay bir yolu vardı. Yöntemi bilen varsa paylaşabilir mi?

Herhangi bir kişi tarafından yüklenmiş PDF'i mi? Hayır tabi ki link birileri tarafından internette açık olarak paylaşılmadıysa bulamazsınız.

Yani bir başkasının paylaşıma açmış olması gerekir demek istiyorum. Aksi durumda yükleyicinin izni olmadan dosyasına erişemezsiniz.

Hayır olay arama motorunun bir kod gibi bir şey ile Google Drive içeren siteleri göstermesi. Nasıl yapıldığını unuttum bende.

Hayır olay arama motorunun bir kod gibi bir şey ile Google Drive içeren siteleri göstermesi. Nasıl yapıldığını unuttum bende.

Aradığınız pdf in ismini yazın yanına da Google Drive yazın zaten Google Drive'a yüklenmiş varsa çıkacaktır.

Yani aramayı "Dosya ismi pdf Google Drive" olarak yapın çıkması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…