Google Drive'dan film izlemek internet harcar mı?

mert_ks

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:Intel Core i5 12400F, Ekran Kartı:INTEL Arc A750, Ana Kart:ASUS PRIME H610M-R D4 3200MHz DDR4, Ram:GSKILL 8GB Ripjaws V(x2), SSD:MLD M300 500GB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD, Monitör:Casper 27" Excalibur M.E27FHD-G FHD 1ms Curved 200Hz
Meslek
öğrenci
Arkadaşımla telefondan film izlemek istiyoruz ancak çok internet harcıyor, filmleri evde Google Drive'a indirip dışarıda izlersek yine de internet harcar mı?

Hocam Google Drive bir bulut depolama. Yani oradan bir şeyi cihazınıza tamamen indirmediğiniz sürece internetinizden yemiş oluyorsunuz.

Google Drive uygulamasına girip gördüğünüz klasör ve dosyalar telefonunuzda değil bulutta depolanıyor. Bu da yaptığınız her her şeyin internet üzerinden olduğu anlamına geliyor.

Bazı film ve dizi platdormları cihaza indirme seçenekleri sunuyor. Ben de yolda giderken dizilerimi önceden cihazıma indirmiş oluyorum ve kotamdan yemeden rahatlıkla izliyorum.

evet indirebiliyorum her şeyi ancak telefonum 7 plus 32 gb oldugu için kendi verilerim zaten 25 gb indirmeye yer kalmıyor bir şekilde indirmenin yolunu bulmam gerekecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…