Google Drive'ın depolama hizmeti güvenilir midir?

agons

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Format atacağım, her şey hazır fakat bilgisayarda 9GB babamın dosyaları var. Google Drive'a eklersem garanti geri yükler miyim? Gitmemesi lazım fakat bilgisayarı da komple sıfırlamak istiyorum.

Bana kesin cevaplar verin, çok önemli bu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garanti geri yüklersin sana tavsiyem yüklerken sıkıştırıp yükle dosya yüklerken bazı dosyalar sıkıntı çıkarır falan tek parça yükle tek parça indirirsin

Çok güvenemiyorsan birer kopya da DropBox veya OneDrive'a yükle.

Garanti geri yüklersin sana tavsiyem yüklerken sıkıştırıp yükle dosya yüklerken bazı dosyalar sıkıntı çıkarır falan tek parça yükle tek parça indirirsin

Bir de bir şey daha soracağım benim download hızım saniyede 3-4MB şu an bir yandan da upload hızıma bakıyorum arasında dağlar kadar fark var upload bilgisayar özellikleri ile mi ilgili

hayır direk internet paketi ile ilgili
Bir de bir şey daha soracağım benim download hızım saniyede 3-4MB şu an bir yandan da upload hızıma bakıyorum arasında dağlar kadar fark var upload bilgisayar özellikleri ile mi ilgili

Hayır direk internet paketi ile ilgili

Bir şey daha soracağım dosyaları upload etmem 4 saati bulucak direkt format atsam yedeklemeyi açsam dosyalar gitmez okeyde kullanıcıyı sıfırlamak istiyorum ben eski kullanıcı silinmesi lazım

Bir şey daha soracağım dosyaları upload etmem 4 saati bulucak direkt format atsam yedeklemeyi açsam dosyalar gitmez okeyde kullanıcıyı sıfırlamak istiyorum ben eski kullanıcı silinmesi lazım
usb ye windows yükle drive e yüklendikten sonra temiz kurulum yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…