babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. Abisi arkadaşımın telefonuna ebeveyn denetimi kurmuş, ebeveyn cihazı da abisi yani telefona ulaşamaz. Discord yüklemeye çalışıyor bunun bir yolu var mı?
Merhaba arkadaşlar. Abisi arkadaşımın telefonuna ebeveyn denetimi kurmuş, ebeveyn cihazı da abisi yani telefona ulaşamaz. Discord yüklemeye çalışıyor bunun bir yolu var mı?
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #2 Ayarlarda yetişkinlere özel içeriğe izin ver mi öyle bir seçenek olması lazım. Bende küçükken az açmadım o ayarı ayıplı yerlere girmek için.
Ayarlarda yetişkinlere özel içeriğe izin ver mi öyle bir seçenek olması lazım. Bende küçükken az açmadım o ayarı ayıplı yerlere girmek için.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #3 LorenzoMatterhorn dedi: Ayarlarda yetişkinlere özel içeriğe izin ver mi öyle bir seçenek olması lazım. Bende küçükken az açmadım o ayarı ayıplı yerlere girmek için. Genişletmek için tıkla... Çok yardımcı olmaz bu diye düşünüyorum. babaprokraladam dedi: Çok yardımcı olmaz bu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Google play üzerinden yapılmış şifre. LorenzoMatterhorn dedi: Ayarlarda yetişkinlere özel içeriğe izin ver mi öyle bir seçenek olması lazım. Bende küçükken az açmadım o ayarı ayıplı yerlere girmek için. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bu varmış.
LorenzoMatterhorn dedi: Ayarlarda yetişkinlere özel içeriğe izin ver mi öyle bir seçenek olması lazım. Bende küçükken az açmadım o ayarı ayıplı yerlere girmek için. Genişletmek için tıkla... Çok yardımcı olmaz bu diye düşünüyorum. babaprokraladam dedi: Çok yardımcı olmaz bu diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Google play üzerinden yapılmış şifre. LorenzoMatterhorn dedi: Ayarlarda yetişkinlere özel içeriğe izin ver mi öyle bir seçenek olması lazım. Bende küçükken az açmadım o ayarı ayıplı yerlere girmek için. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda bu varmış.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 babaprokraladam dedi: Çok yardımcı olmaz bu diye düşünüyorum. Google play üzerinden yapılmış şifre. Ayarlarda bu varmış.Eki Görüntüle 2385257 Genişletmek için tıkla... Tamam değiştir ayarı işte.
babaprokraladam dedi: Çok yardımcı olmaz bu diye düşünüyorum. Google play üzerinden yapılmış şifre. Ayarlarda bu varmış.Eki Görüntüle 2385257 Genişletmek için tıkla... Tamam değiştir ayarı işte.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #5 LorenzoMatterhorn dedi: Tamam değiştir ayarı işte. Genişletmek için tıkla... Adım adım anlatırmısın geneldemi yoksa ebeveyn kontrolü kısmındamı falan diye.
LorenzoMatterhorn dedi: Tamam değiştir ayarı işte. Genişletmek için tıkla... Adım adım anlatırmısın geneldemi yoksa ebeveyn kontrolü kısmındamı falan diye.
LorenzoMatterhorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 2.947 Çözümler 5 Yer Illinois,Chicago Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #6 babaprokraladam dedi: Adım adım anlatırmısın geneldemi yoksa ebeveyn kontrolü kısmındamı falan diye. Genişletmek için tıkla... Ebeveyn kısmında.
babaprokraladam dedi: Adım adım anlatırmısın geneldemi yoksa ebeveyn kontrolü kısmındamı falan diye. Genişletmek için tıkla... Ebeveyn kısmında.
babaprokraladam Centipat Katılım 11 Haziran 2024 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #7 LorenzoMatterhorn dedi: Ebeveyn kısmında. Genişletmek için tıkla... Aklıma neden daha önce gelmedi bilmiyorum ama uygulama verilerini sildirdim halloldu, sağol yardımın için.
LorenzoMatterhorn dedi: Ebeveyn kısmında. Genişletmek için tıkla... Aklıma neden daha önce gelmedi bilmiyorum ama uygulama verilerini sildirdim halloldu, sağol yardımın için.