cnkaygn Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #1 Edge ve Opera kullanıyorum. İkisinde de Google klavyesi çalışmıyor. Tıklayınca yazmıyor, hiçbir tepki vermiyor. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?
Edge ve Opera kullanıyorum. İkisinde de Google klavyesi çalışmıyor. Tıklayınca yazmıyor, hiçbir tepki vermiyor. Nasıl çözebiliriz bu sorunu?
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #2 Aynı sorun bende de var. Ben Windows'un ekran klavyesini kullanıyorum bu yüzden.
cnkaygn Kilopat Katılım 3 Ekim 2017 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #3 Emrepkr dedi: Aynı sorun bende de var. Ben Windows'un ekran klavyesini kullanıyorum bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bir durum. Tarayıcıyı sıfırladım, format attım yine düzelmedi. Google hesabında mı sorun var acaba?
Emrepkr dedi: Aynı sorun bende de var. Ben Windows'un ekran klavyesini kullanıyorum bu yüzden. Genişletmek için tıkla... Çok ilginç bir durum. Tarayıcıyı sıfırladım, format attım yine düzelmedi. Google hesabında mı sorun var acaba?
Emrepkr Centipat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 933 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2023 #4 cnkaygn dedi: Çok ilginç bir durum. Tarayıcıyı sıfırladım, format attım yine düzelmedi. Google hesabında mı sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hesapla ilgisi olacağını. Windows'un ekran klavyesini zaten görev çubuğuna sabitlediğim için tek tıkla oradan da işimi görüyor.
cnkaygn dedi: Çok ilginç bir durum. Tarayıcıyı sıfırladım, format attım yine düzelmedi. Google hesabında mı sorun var acaba? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum hesapla ilgisi olacağını. Windows'un ekran klavyesini zaten görev çubuğuna sabitlediğim için tek tıkla oradan da işimi görüyor.