Çözüldü Google Erişim Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ZechPhoenix

Kilopat
Yer
İstanbul/Büyükçekmece
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım
Sizde de Google girmede bir sıkıntı yaşanıyor mu? YouTube ve Technopat dahil olmak üzere bütün sitelere girmeme rağmen Google'da hiç bir şey aratamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an Türkiye ve Japonya'da kullanıcılar Google tabanlı servislere erişimde sorun çektiklerini söylüyorlar. Bu duruma ben ve arkadaşlarım da dahil. Youtube, Youtube Music, Google Arama Motoru, Haritalar gibi tüm servislere erişilemiyor. Spotify'e de ulaşılamıyor.

Google aramaları çok yavaş, YouTube gibi siteler neredeyse açılmıyor, Google DNS çalışmıyor. Var mı aynı problemlerden şikayetçi kimse?

Google veya YouTube'a giremiyorum. İnternette bir sıkıntı yok çünkü Instagram'a vs. giriyor. Tam da yeni laptop almıştım ilk açışım bu ve Google'a girmiyor acaba laptop la alakalı olabilir mi diyeceğim ama ne olabilir ki laptopla alakalı.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…