Erdo41 Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #1 Bazen de başka hata alıyorum. Modem değiştim, PC formatlmadım, bir türlü olmuyor. Başka yerde PC taktıgımda Wi-Fi ya da Ethernet'te sorun yok. Aynı hatayı telefonumda da alıyorum. Yıldım artık. Yardımcı olun lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2020
Bazen de başka hata alıyorum. Modem değiştim, PC formatlmadım, bir türlü olmuyor. Başka yerde PC taktıgımda Wi-Fi ya da Ethernet'te sorun yok. Aynı hatayı telefonumda da alıyorum. Yıldım artık. Yardımcı olun lütfen.
S suskunkedi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #2 Modemdeki Wi-Fi kanalını değiştirin.
Erdo41 Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #3 suskunkedi dedi: Modemdeki Wi-Fi kanalını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekki daha önce değiştirmeme rağmen aynı sorun olmuştu
suskunkedi dedi: Modemdeki Wi-Fi kanalını değiştirin. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerekki daha önce değiştirmeme rağmen aynı sorun olmuştu
S suskunkedi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 16 Kasım 2020 #4 Erdo41 dedi: Ne yapmam gerekki daha önce değiştirmeme rağmen aynı sorun olmuştu. Genişletmek için tıkla... Modemin aarlarına girin Wi-Fi ayarlarından kanal saısını değğiştirin 1 13 aralıgında olsun.
Erdo41 dedi: Ne yapmam gerekki daha önce değiştirmeme rağmen aynı sorun olmuştu. Genişletmek için tıkla... Modemin aarlarına girin Wi-Fi ayarlarından kanal saısını değğiştirin 1 13 aralıgında olsun.
Erdo41 Femtopat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2020 #5 suskunkedi dedi: Modemin aarlarına girin Wi-Fi ayarlarından kanal saısını değğiştirin 1 13 aralıgında olsun. Genişletmek için tıkla... Yaptım gene aynı bıktım artık
suskunkedi dedi: Modemin aarlarına girin Wi-Fi ayarlarından kanal saısını değğiştirin 1 13 aralıgında olsun. Genişletmek için tıkla... Yaptım gene aynı bıktım artık
S suskunkedi Hectopat Katılım 27 Eylül 2019 Mesajlar 2.320 Makaleler 3 Çözümler 3 17 Kasım 2020 #6 Erdo41 dedi: Yaptım gene aynı bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın.
Erdo41 dedi: Yaptım gene aynı bıktım artık. Genişletmek için tıkla... Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatın.