AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Arkadaşlar okulla ilgili önemli bir formu doldurdum tam gönderirken internet gitti bende 2. kez gönderdim spam sayılır mı? Spam sayılırsa cevabım görünür mü?
Arkadaşlar okulla ilgili önemli bir formu doldurdum tam gönderirken internet gitti bende 2. kez gönderdim spam sayılır mı? Spam sayılırsa cevabım görünür mü?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 4 Mart 2021 #2 Görülür büyük ihtimal.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 GFYT dedi: Görülür büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Spam sayılmaz yani. Eğer spam sayılırsa sıkıntı olabilir çok korktum bende ya. Çünkü oldukça önemli bir form.
GFYT dedi: Görülür büyük ihtimal. Genişletmek için tıkla... Spam sayılmaz yani. Eğer spam sayılırsa sıkıntı olabilir çok korktum bende ya. Çünkü oldukça önemli bir form.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 4 Mart 2021 #4 AxisVg dedi: Spam sayılmaz yani. Eğer spam sayılırsa sıkıntı olabilir çok korktum bende ya. Çünkü oldukça önemli bir form. Genişletmek için tıkla... Eğer internetin gittiyse zaten formu göndermemiştir Google, yani 2. attığın ilk attığın form gibi olur. Toplamda 1 defa form göndermiş olursun.
AxisVg dedi: Spam sayılmaz yani. Eğer spam sayılırsa sıkıntı olabilir çok korktum bende ya. Çünkü oldukça önemli bir form. Genişletmek için tıkla... Eğer internetin gittiyse zaten formu göndermemiştir Google, yani 2. attığın ilk attığın form gibi olur. Toplamda 1 defa form göndermiş olursun.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #5 GFYT dedi: Eğer internetin gittiyse zaten formu göndermemiştir Google, yani 2. attığın ilk attığın form gibi olur. Toplamda 1 defa form göndermiş olursun. Genişletmek için tıkla... Ondan gerçekten emin değilim yani ucu ucuna gitmişte olabilir o yüzden endişeliyim biraz. Eğer ilki gittiyse problem çıkar mı?
GFYT dedi: Eğer internetin gittiyse zaten formu göndermemiştir Google, yani 2. attığın ilk attığın form gibi olur. Toplamda 1 defa form göndermiş olursun. Genişletmek için tıkla... Ondan gerçekten emin değilim yani ucu ucuna gitmişte olabilir o yüzden endişeliyim biraz. Eğer ilki gittiyse problem çıkar mı?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 4 Mart 2021 #6 AxisVg dedi: Ondan gerçekten emin değilim yani ucu ucuna gitmişte olabilir o yüzden endişeliyim biraz. Eğer ilki gittiyse problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bu kadar önemliyse Google ile iletişime geçebilirsin.
AxisVg dedi: Ondan gerçekten emin değilim yani ucu ucuna gitmişte olabilir o yüzden endişeliyim biraz. Eğer ilki gittiyse problem çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Bu kadar önemliyse Google ile iletişime geçebilirsin.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #7 GFYT dedi: Bu kadar önemliyse Google ile iletişime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bunu?
GFYT dedi: Bu kadar önemliyse Google ile iletişime geçebilirsin. Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım bunu?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 4 Mart 2021 #8 AxisVg dedi: Nasıl yapacağım bunu? Genişletmek için tıkla... Mail yoluyla ulaşın.
AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #9 GFYT dedi: Mail yoluyla ulaşın. Genişletmek için tıkla... Tahmini ne kadar sürede cevap gelir?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.088 Makaleler 1 Çözümler 571 4 Mart 2021 #10 AxisVg dedi: Tahmini ne kadar sürede cevap gelir? Genişletmek için tıkla... 1-15 gün süresi var kafadan. İlk günde cevap verebilirler, ayın sonunda da. Şansınıza bağlı.
AxisVg dedi: Tahmini ne kadar sürede cevap gelir? Genişletmek için tıkla... 1-15 gün süresi var kafadan. İlk günde cevap verebilirler, ayın sonunda da. Şansınıza bağlı.