AxisVg Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 349 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #11 GFYT dedi: 1-15 gün süresi var kafadan. İlk günde cevap verebilirler, ayın sonunda da. Şansınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... O zaman ben en iyisi öğretmenimle iletişime geçeyim yoksa 15 gün sonrası biraz sıkıntı çıkartabilir yardımınız için teşekkür ederim iyi geceler.
GFYT dedi: 1-15 gün süresi var kafadan. İlk günde cevap verebilirler, ayın sonunda da. Şansınıza bağlı. Genişletmek için tıkla... O zaman ben en iyisi öğretmenimle iletişime geçeyim yoksa 15 gün sonrası biraz sıkıntı çıkartabilir yardımınız için teşekkür ederim iyi geceler.
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 16.989 Makaleler 1 Çözümler 562 4 Mart 2021 #12 AxisVg dedi: O zaman ben en iyisi öğretmenimle iletişime geçeyim yoksa 15 gün sonrası biraz sıkıntı çıkartabilir yardımınız için teşekkür ederim iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler.
AxisVg dedi: O zaman ben en iyisi öğretmenimle iletişime geçeyim yoksa 15 gün sonrası biraz sıkıntı çıkartabilir yardımınız için teşekkür ederim iyi geceler. Genişletmek için tıkla... İyi geceler.