Google Gemini 2.5 Deep Think Modeli Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Google, Gemini uygulamasında Google AI Ultra aboneleri için Gemini 2.5 Deep Think modelinin kullanıma sunulduğunu duyurdu. Yeni model, OpenAI o3 ve xAI Grok 4 modellerini birçok önemli kıyaslamada geride bırakmayı başarıyor. Google Gemini 2.5 Deep Think Yenilikleri Google, Mayıs ayında Google I/O 2025 etkinliğinde yanıt vermeden önce birden fazla hipotezi değerlendirmek için yeni araştırma teknikleri […]

Devamı: Google Gemini 2.5 Deep Think Modeli Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Gemini>ChatGPT bence, Google'ın neredeyse tüm uygulamaları çok güzel ve kullanışlı. ChatGPT'nin belleği belirli bir miktardan sonra doluyormuş(?) ve kaydetmiyormuş, prenses AI görmedik demeyiz artık.

2.5 Pro pratik anlamda Türkçe dil ile çok iyi performans verdiğini düşünmüyorum. Günlük kullanımlara dayalı ChatGPT Plus çok daha başarılı ve keskin sonuçlar veriyor. Gemini Pro ve ChatGPT Plus deneyimlerime bağlı olarak konuşuyorum. Gemini Ultra paketini fiyatından dolayı deneyimleyemedim.

Zaten Plus ile daha iyi, daha güzel tadı öyle çıkıyor ChatGPT'nin, üzücü tarafıda bu zaten. Ama şimdi burada ücretsiz ile Plus karşılaştırıyoruz. Ücretsiz olarak bence Gemini halen daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…