Gurbaq Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #1 Google bu şekilde gözüküyor. Gizli sekmede normal gözüküyor. Nasıl çözebilirim?
Çözüm 2 2 26318 6 Ocak 2023 Bağlantıdaki yöntemleri uygulayın. Çözüldü: "gosearches.gg" nasıl kapatılır? Bugün Chrome'de bir şeyler aratırken Google yerine bu gosearches.gg adında bir şey çıkıyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa ben bir yerde hata mı yaptım? www.technopat.net
Bağlantıdaki yöntemleri uygulayın. Çözüldü: "gosearches.gg" nasıl kapatılır? Bugün Chrome'de bir şeyler aratırken Google yerine bu gosearches.gg adında bir şey çıkıyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa ben bir yerde hata mı yaptım? www.technopat.net
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2023 #2 Girişteki gizli sekmeye geçtiniz yazısı hariç herhangi bir tasarım değişimi olmuyor zaten. Artı 0 Eksi
KS KS Gurbaq Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #3 tequila sunset dedi: Girişteki gizli sekmeye geçtiniz yazısı hariç herhangi bir tasarım değişimi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Gizli Sekmede Böyle normal halininde böyle olmasını istiyorum. Gurbaq dedi: Gizli Sekmede Böyle Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
tequila sunset dedi: Girişteki gizli sekmeye geçtiniz yazısı hariç herhangi bir tasarım değişimi olmuyor zaten. Genişletmek için tıkla... Gizli Sekmede Böyle normal halininde böyle olmasını istiyorum. Gurbaq dedi: Gizli Sekmede Böyle Genişletmek için tıkla...
tequila sunset Hectopat Katılım 13 Şubat 2020 Mesajlar 506 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #4 Gurbaq dedi: Eki Görüntüle 1624113 Gizli sekmede böyle. Normal halininde böyle olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan karanlık moda almanız yeterli. Artı 0 Eksi
Gurbaq dedi: Eki Görüntüle 1624113 Gizli sekmede böyle. Normal halininde böyle olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Ayarlardan karanlık moda almanız yeterli.
KS KS Gurbaq Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2023 #5 yok anlatamadım sanırım google böyle değil yukarda sadece all, videos ve maps var mesela. aradığım şeyide bulamıyorum hep reklam var tıklıyorum alakasız siteler çıkıyor. Artı 0 Eksi
yok anlatamadım sanırım google böyle değil yukarda sadece all, videos ve maps var mesela. aradığım şeyide bulamıyorum hep reklam var tıklıyorum alakasız siteler çıkıyor.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 6 Ocak 2023 #6 Bağlantıdaki yöntemleri uygulayın. Çözüldü: "gosearches.gg" nasıl kapatılır? Bugün Chrome'de bir şeyler aratırken Google yerine bu gosearches.gg adında bir şey çıkıyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa ben bir yerde hata mı yaptım? www.technopat.net Artı 0 Eksi Çözüm
Bağlantıdaki yöntemleri uygulayın. Çözüldü: "gosearches.gg" nasıl kapatılır? Bugün Chrome'de bir şeyler aratırken Google yerine bu gosearches.gg adında bir şey çıkıyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa ben bir yerde hata mı yaptım? www.technopat.net
KS KS Gurbaq Centipat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2023 #7 26318 dedi: Bağlantıdaki yöntemleri uygulayın. Çözüldü: "gosearches.gg" nasıl kapatılır? Bugün Chrome'de bir şeyler aratırken Google yerine bu gosearches.gg adında bir şey çıkıyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa ben bir yerde hata mı yaptım? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Google.Docs diye bir eklenti varmış kaldırınca düzeldi: Artı 0 Eksi
26318 dedi: Bağlantıdaki yöntemleri uygulayın. Çözüldü: "gosearches.gg" nasıl kapatılır? Bugün Chrome'de bir şeyler aratırken Google yerine bu gosearches.gg adında bir şey çıkıyor. Bu normal bir şey mi? Yoksa ben bir yerde hata mı yaptım? www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Google.Docs diye bir eklenti varmış kaldırınca düzeldi: