Google Gmail Hesabını Kurtarma

Makaleler
6
Yer
İzmir-Bayraklı
Daha fazla  
Arkadaşlar Gmail hesabım çalındı ve ben bunu 5 ay sonra fark ettim. Adam ne var ne yok değiştirmiş. Ben de hesabı kurduğum tarih bilgilerini falan yazdım ve bana 2-3 gün içinde geri dönüş yapılacak denildi. Fakat 3 haftadır yazan yok ve her gün deniyorum bunu. Hesabımı nasıl kurtarabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hesabı kurtarmak için bir seçenek yoksa zaten hesabın sana ait olduğunu kanıtlayamazsın. Böyle bir imkanın olacağını sanmıyorum. O hesabı büyük ihtimalle sosyal mühendislik ile çalmışlardır. Bu da seni hatan oluyor demek. Bu konuda sana Google yetkilileri dışında biri yardım edemez. O nedenle burada konu açman gereksiz olmuş.

Hesabı kurtarmak için bir seçenek yoksa zaten hesabın sana ait olduğunu kanıtlayamazsın. Böyle bir imkanın olacağını sanmıyorum. O hesabı büyük ihtimalle sosyal mühendislik ile çalmışlardır. Bu da seni hatan oluyor demek. Bu konuda sana Google yetkilileri dışında biri yardım edemez. O nedenle burada konu açman gereksiz olmuş.
Sosyal Mühendislik ne demek?

Bu konuda sana yardımcı olacak tek yer Google yetkilileridir. Mail adresinin sana ait olduğunu kanıtlaman yada sana cevap veren kişiyi bu konuya inandırman gerekiyor. 2007'de açtığım Youtube kanalımın mail adresini değiştirdim. Açtığım mail hesabım silinmişti, aynı isimle farklı sitelerden de mail adresi almıştım. Sunacak çok kanıt vardı, sonuç olarak adresimi alabildim.

@Wheeler Man Öncelikle ilgin için teşekkürler. Çalan kişi bütün bilgilerini değiştirmiş. Bana hesabı kurduğum tarihi soruyor ve bende yazmama rağmen ''Google bu hesabın size ait olduğunu doğrulayamadı'' diye yazı geliyor. Yok mu bunun bir çözümü?
Bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok. Hesabın bilgilerini hatırladığın kadarıyla doğru girersen zaten hesap açılacaktır. Çözümü istemişsiniz ama sanırım buradan bilgilerini değiştirip Google'a tekrar sızdırmamızı istiyorsun.:matrix:

Bizim buradan yapabileceğimiz bir şey yok. Hesabın bilgilerini hatırladığın kadarıyla doğru girersen zaten hesap açılacaktır. Çözümü istemişsiniz ama sanırım buradan bilgilerini değiştirip Google'a tekrar sızdırmamızı istiyorsun.:matrix:
Neyse gitti o zaman hesap. Adam tüm bilgileri değiştirmiş yapabilecek bir şey yok. Bari Steam gitsemese. :D

Başka bir e-posta adresi belirtmiş miydin doğrulama için?
Steam kayıtlı olan e-posta adresini değiştirmek gerek o zaman. Çünkü herhangi bir doğrulama kodunu alamayacaksın demektir. Ya da o hesapla steam hesabın da ele geçirilebilir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı