Çözüldü Google güvenli arama kapanmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar 24 yaşındayım 2 tane Google hesabım var, YouTube aile planı alıp 2 hesabı da YouTube Premium yaptım. Neyse, aradan 2 gün geçti Google sadece çocukların erişimi olan siteleri açmamda ısrar ediyor, bu güvenli aramayı ne yaptıysam kapatamadım. Google hesap ayarlarına giriyorum, güvenli arama kapatma adına ayar görünmüyor.

IMG_3515.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mobil veri kullanıyorum yönetici ise zaten benim.

Kullandığınız operatörün mobil uygulamasından hat ayarlarınızı kontrol edin. Türk Telekom uygulamasında olduğunu biliyorum ama diğer operatörler hakkında bilgim yok. Uygulamada bununla ilgili bir ayar yoksa dediğim gibi operatör ile iletişime geçmeniz gerek.
Ekranda açıkça yazıyor:

"Kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden..."

Kullandığınız ağdan kaynaklı değiştiremiyorsunuz muhtemelen. Modem ayarlarınızı kontrol edin. ISS'nizin ile iletişime geçebilirsiniz.

Ekranda açıkça yazıyor:

"kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. Ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden..."

Kullandığınız ağdan kaynaklı değiştiremiyorsunuz muhtemelen. Modem ayarlarınızı kontrol edin. ISS'nizin ile iletişime geçebilirsiniz.

Kullandığınız operatörün mobil uygulamasından hat ayarlarınızı kontrol edin. Türk Telekom uygulamasında olduğunu biliyorum ama diğer operatörler hakkında bilgim yok. Uygulamada bununla ilgili bir ayar yoksa dediğim gibi operatör ile iletişime geçmeniz gerek.

Çözüm

Allah senden razı olsun, operatörün uygulamasından güvenli interneti kapattım düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Sorununuzun çözülmesine sevindim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı