A anasadre Decapat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 100 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 27 Ekim 2023 #21 DarkMen dedi: Hayır hocam, bakın siz sadece şifreyi Unuttum'a tıklayınca isterseniz o kodu girebilirsiniz. Onun dışında muhtemelen giriş yaptığınızda sizden halihazırda girişi bulunan bir telefondan evete dokunmanızı veya SMS kodu ister. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdığımda çoğu insanın kodlar yüzünden hesaplarına erişim sağlayamadıklarını gördüm o yüzden endişelendim. Cevaplarınız için teşekkürler.
DarkMen dedi: Hayır hocam, bakın siz sadece şifreyi Unuttum'a tıklayınca isterseniz o kodu girebilirsiniz. Onun dışında muhtemelen giriş yaptığınızda sizden halihazırda girişi bulunan bir telefondan evete dokunmanızı veya SMS kodu ister. Genişletmek için tıkla... Biraz araştırdığımda çoğu insanın kodlar yüzünden hesaplarına erişim sağlayamadıklarını gördüm o yüzden endişelendim. Cevaplarınız için teşekkürler.
DarkMen Hectopat Katılım 21 Mayıs 2023 Mesajlar 2.071 Çözümler 49 27 Ekim 2023 #22 anasadre dedi: Biraz araştırdığımda çoğu insanın kodlar yüzünden hesaplarına erişim sağlayamadıklarını gördüm o yüzden endişelendim. Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok merak etmeyin. Rica ederiz.
anasadre dedi: Biraz araştırdığımda çoğu insanın kodlar yüzünden hesaplarına erişim sağlayamadıklarını gördüm o yüzden endişelendim. Cevaplarınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok merak etmeyin. Rica ederiz.