yusf_3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 Gmail hesabım bir sürü Android cihazda oturum açılmış olarak görülüyor. Bunun nedeni önceden kullandığım emulatorlerden dolayı olabilir mi?
Gmail hesabım bir sürü Android cihazda oturum açılmış olarak görülüyor. Bunun nedeni önceden kullandığım emulatorlerden dolayı olabilir mi?
A ANKARALI BELA Megapat Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 756 Çözümler 7 Yer Köy Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çoban 28 Şubat 2022 #2 yusf_3 dedi: Gmail hesabım bir sürü Android cihazda oturum açılmış olarak görülüyor. Bunun nedeni önceden kullandığım emulatorlerden dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Eğer son zamanlarda böyle bir kullanımda bulunmadıysan şifreni yenile.
yusf_3 dedi: Gmail hesabım bir sürü Android cihazda oturum açılmış olarak görülüyor. Bunun nedeni önceden kullandığım emulatorlerden dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir. Eğer son zamanlarda böyle bir kullanımda bulunmadıysan şifreni yenile.
yusf_3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #3 ANKARALI BELA dedi: Olabilir. Eğer son zamanlarda böyle bir kullandımda bulunmadıysa şifreni yenile. Genişletmek için tıkla... Bütün cihazlar Android diye geçiyor. Hepsinden oturumdan çıktım.
ANKARALI BELA dedi: Olabilir. Eğer son zamanlarda böyle bir kullandımda bulunmadıysa şifreni yenile. Genişletmek için tıkla... Bütün cihazlar Android diye geçiyor. Hepsinden oturumdan çıktım.
Gülhane Gazozu Hectopat Katılım 2 Aralık 2020 Mesajlar 1.186 Çözümler 8 28 Şubat 2022 #4 yusf_3 dedi: Gmail hesabım bir sürü Android cihazda oturum açılmış olarak görülüyor. Bunun nedeni önceden kullandığım emulatorlerden dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirin,iki aşamalı doğrulama özelliğini etkinleştirin yeterli olacaktır ve evet emulatörler *ANDROİD* diye geçer
yusf_3 dedi: Gmail hesabım bir sürü Android cihazda oturum açılmış olarak görülüyor. Bunun nedeni önceden kullandığım emulatorlerden dolayı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Şifrenizi değiştirin,iki aşamalı doğrulama özelliğini etkinleştirin yeterli olacaktır ve evet emulatörler *ANDROİD* diye geçer
yusf_3 Hectopat Katılım 30 Mayıs 2021 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2022 #5 Gülhane Gazozu dedi: Şifrenizi değiştirin, iki aşamalı doğrulama özelliğini etkinleştirin yeterli olacaktır ve evet emulatörler *android* diye geçer. Genişletmek için tıkla... Onları yapmıştım gene de teşekkür ederim.
Gülhane Gazozu dedi: Şifrenizi değiştirin, iki aşamalı doğrulama özelliğini etkinleştirin yeterli olacaktır ve evet emulatörler *android* diye geçer. Genişletmek için tıkla... Onları yapmıştım gene de teşekkür ederim.