Google hesabı çalındı ve ebeveyn eklendi

rostr

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba. Google hesabım çalındı. Kurtarma e postam numaram falan hesapta hala duruyor fakat numaramla kod gelince giriyorum ama böyle çalan kişinin e postası gözüküyor.

1773673302415.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Google hesabım çalındı. Kurtarma e postam numaram falan hesapta hala duruyor fakat numaramla kod gelince giriyorum ama böyle çalan kişinin e postası gözüküyor.

Eki Görüntüle 2678373
Geçmiş olsun hocam, belli ki hesabı Family Link üzerinden kilitlemişler. Kurtarma bilgilerin hala sendeyken şansın var ama o ebeveyn onayını aşmak için direkt Google Destek ile iletişime geçmen şart.
"Reşit olduğum halde hesabıma ebeveyn kilidi eklendi" diyerek durumu bildirmen lazım, yoksa her seferinde hırsızın mailine onay gider.

Geçmiş olsun hocam, belli ki hesabı Family Link üzerinden kilitlemişler. Kurtarma bilgilerin hala sendeyken şansın var ama o ebeveyn onayını aşmak için direkt Google Destek ile iletişime geçmen şart.
"Reşit olduğum halde hesabıma ebeveyn kilidi eklendi" diyerek durumu bildirmen lazım, yoksa her seferinde hırsızın mailine onay gider.
google ile nerden iletişime geçebilirim link iletir misin?

google ile nerden iletişime geçebilirim link iletir misin?
Buyur hocam, direkt şu linkten "Hacklenmiş hesap" adımlarını takip edebilirsin: support.google.com/accounts/answer/6294825

Buradan ilerleyince seni yönlendirecek. Eğer form doldurma ekranı gelirse durumu "Hesabım çalındı ve reşit olduğum halde Family Link ile kilitlendi" diyerek detaylıca anlat. Umarım kısa sürede çözersin.

Buyur hocam, direkt şu linkten "Hacklenmiş hesap" adımlarını takip edebilirsin: support.google.com/accounts/answer/6294825

Buradan ilerleyince seni yönlendirecek. Eğer form doldurma ekranı gelirse durumu "Hesabım çalındı ve reşit olduğum halde Family Link ile kilitlendi" diyerek detaylıca anlat. Umarım kısa sürede çözersin.
teşekkürler

burda hiç bir şekilde hesaba giremediğim için destek açamıyorum ki

Son düzenleme:
teşekkürler

burda hiç bir şekilde hesaba giremediğim için destek açamıyorum ki
Giriş yapmana gerek yok hocam, g.co/recover üzerinden "Başka bir yöntem dene" diyerek ilerle. Yine olmazsa temiz bir mail açıp Google Yardım Forumu'na konu aç, oradaki uzmanlar bazen manuel inceleme için form gönderebiliyor.

başka bir yöntem dene diyerek ilerlediğimde malesef kişinin ebeveyn eklediği hesap çıkıyor telefona gelen kodu girdikten sonra google yardım formu linki bırakabilir misin

başka bir yöntem dene diyerek ilerlediğimde malesef kişinin ebeveyn eklediği hesap çıkıyor telefona gelen kodu girdikten sonra google yardım formu linki bırakabilir misin
Google Hesaplar Topluluğu
Yeni bir hesapla giriş yapıp sağ alttaki 'Bir soru sorun' kısmından konu açman lazım. Durumu 'Hesabım çalındı, reşit olduğum halde Family Link ile kilitlendi, asıl sahibi benim' diyerek detaylıca anlat. Oradaki uzmanlar yardımcı olmaya çalışacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı