Hocam maalesef hesabım, her şeyimin olduğu bir maildi ve bununla birlikte 16.000₺'lik Valorant hesabım gitti. Tabii Steam, Spotify, Discord, banka, Amazon ve birkaç oyun hesabı gibi hesapları kurtardım, destekleri çok iyiydi. Ancak Google hesabımın kendisini kurtaramadım kötü desteği yüzünden.
Türkiye sayfasına yazsam aşırı uğraştıracak ve dürüst olayım, hevesim yok.
Bunu okuyan herkese benden tavsiye: Google'ın desteğine güvenmeyin. Hesap kurtarma; e-posta, telefon numarası gibi faktörlere de güvenmeyin çünkü hesap çalındığında bunları değiştirmek için çok bir çabaya gerek yok. Tabii telefon numarası daha zor, elbette hesabı güvenli tutuyor. Bunlar ne olur ne olmaz bulunsun, ancak yine de geçiş ve güvenlik anahtarlarını kullanın. Hesabınız çalındığında en azından hesaba hızlı bir şekilde tekrar erişebilirsiniz ve bilgileri değiştirirsiniz.
Ayrıca küçük kardeşimin oynadığı bir çocuk oyunu vardı ve küçük kardeşimin hesabı da benim Google hesabıma bağlıydı (kaybettiğim). Kardeşimin emekleri boşa gitmesin diye onun bile desteğine yazdım ve en kısa sürede oyunun mail hesabını değiştirdiler. Yani cidden inanamıyorum, bir mobil çocuk oyununun bile desteği bu kadar iyiyken 2 trilyon şirket değerine sahip bir şirketin, yani Google'ın desteği bu kadar kötü olamaz. Sadece YouTube'da az çok bir destek var, onu da AdSense sayesinde ancak.