Google hesabı çalındı

IChaosXT

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, geçtiğim hafta Google hesabım çalındı maalesef ki sahte bir mail ile kandırıldım ve hesabı çaldırdım ancak içim yine de rahattı çünkü her ne kadar hesabın kurtarılma; e-posta, telefon gibi faktörleri değişse bile tanıdık bir cihaz ve sorduğu soruları cevaplayarak hesabımı geri alabileceğimi biliyordum lakin çok fazla deneme oldu, tekrar deneyin tarzı hatalar verdi ilk denememde daha soru cevaplama ekranı gelmediği halde yanlış cevap verdiniz dedi, PC, telefonumdan denedim ancak yine de işe yaramadı ama benim burada sinirlendiğim kısım Google desteğinin hiç yardım etmemesi. Ne zaman arasam mesai saatleri dışındayız diyor, Google forumda konu açtım ancak çalışanlar çok zeki olduğu için tekrar ve tekrar okuduğum nasıl hesabınızı nasıl kurtarabilirsiniz adlı sitenin bütün maddelerini ve dediklerini yaptım sonuç 0 ne yapmalıyım? Birkaç gün boyunca dokunmadım ona rağmen fazla deneme hatası alıyorum artık umudum kalmadı.

Dosya Ekleri

• Ekran Alınsdadasdasdasdasdasdtısı.PNG
    Ekran Alınsdadasdasdasdasdasdtısı.PNG
    54,6 KB · Görüntüleme: 45
Sahte e Mail'in fotoğrafı var mı?

Sahte e Mail'in fotoğrafı var mı?

Evet, İtemsatış üzerinden ilk defa Valorant hesabımı satacaktım ancak o an gözüm öyle bir dönmüştü ki 9000 TL'ye koymuştum ve sadece 3 saniye sonra alıcı çıktı. Bayağı heyecanlanmıştım, ben de direkt hesabı verdim ve işin daha komik kısmı, ilanı satın bile almadı. Yani tek kanıtım bu.

1749655820521.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, İtemsatış üzerinden ilk defa Valorant hesabımı satacaktım ancak o an gözüm öyle bir dönmüştü ki 9000TL'ye koymuştum ve sadece 3 saniye sonra alıcı çıktı bayağı heyecanlanmıştım bende direkt hesabı verdim ve işin daha komik kısmı ilanı satın bile almadı yani tek kanıtım buEki Görüntüle 2509900

Aslında o sol üstteki e-posta adresinden sahte olduğu belli zaten. Sen yine de Google yardım sayfasına yaz. Eğer çok önemli ise Google Türkiye yönetimine başvuracaksın. Ve bir daha gelen sahte e postalara dikkat et.

Aslında o sol üstteki e-posta adresinden sahte olduğu belli zaten. Sen yine de Google yardım sayfasına yaz. Eğer çok önemli ise Google Türkiye yönetimine başvuracaksın. Ve bir daha gelen sahte e postalara dikkat et.
Daha iyi anladım hocam, ancak toplulukta konu açtığımı gördünüz, linkini attım ama tık yok.

Hocam, başvuru yaparım yapmasına ancak çok uğraştırmaz mı? Gerçi nasıl yapıldığını bile bilmiyorum.

Selamlar, geçtiğim hafta Google hesabım çalındı maalesef ki sahte bir mail ile kandırıldım ve hesabı çaldırdım ancak içim yine de rahattı çünkü her ne kadar hesabın kurtarılma; e-posta, telefon gibi faktörleri değişse bile tanıdık bir cihaz ve sorduğu soruları cevaplayarak hesabımı geri alabileceğimi biliyordum lakin çok fazla deneme oldu, tekrar deneyin tarzı hatalar verdi ilk denememde daha soru cevaplama ekranı gelmediği halde yanlış cevap verdiniz dedi, PC, telefonumdan denedim ancak yine de işe yaramadı ama benim burada sinirlendiğim kısım Google desteğinin hiç yardım etmemesi. Ne zaman arasam mesai saatleri dışındayız diyor, Google forumda konu açtım ancak çalışanlar çok zeki olduğu için tekrar ve tekrar okuduğum nasıl hesabınızı nasıl kurtarabilirsiniz adlı sitenin bütün maddelerini ve dediklerini yaptım sonuç 0 ne yapmalıyım? Birkaç gün boyunca dokunmadım ona rağmen fazla deneme hatası alıyorum artık umudum kalmadı.

Hocam geçmiş olsun e postanızda çok önemli şeyler var mıydı?
Ve gelen İtemsatış maili sahte İtemsatış'ta hesabınızın satıldığını anlamanız için size SMS geliyor.
@Cıngıllıoğlu Kolonya hocamın dediği gibi Türkiye sayfasına yazmayı deneyin.
Olmuyorsa soğuk su için.

Hocam geçmiş olsun e postanızda çok önemli şeyler var mıydı?
Ve gelen İtemsatış maili sahte İtemsatış'ta hesabınızın satıldığını anlamanız için size SMS geliyor.
@Cıngıllıoğlu Kolonya hocamın dediği gibi Türkiye sayfasına yazmayı deneyin.
Olmuyorsa soğuk su için.
Hocam maalesef hesabım, her şeyimin olduğu bir maildi ve bununla birlikte 16.000₺’lik Valorant hesabım gitti. Tabii Steam, Spotify, Discord, banka, Amazon ve birkaç oyun hesabı gibi hesapları kurtardım, destekleri çok iyiydi. Ancak Google hesabımın kendisini kurtaramadım kötü desteği yüzünden.

Türkiye sayfasına yazsam aşırı uğraştıracak ve dürüst olayım, hevesim yok.

Bunu okuyan herkese benden tavsiye: Google'ın desteğine güvenmeyin. Hesap kurtarma; e-posta, telefon numarası gibi faktörlere de güvenmeyin çünkü hesap çalındığında bunları değiştirmek için çok bir çabaya gerek yok. Tabii telefon numarası daha zor, elbette hesabı güvenli tutuyor. Bunlar ne olur ne olmaz bulunsun, ancak yine de geçiş ve güvenlik anahtarlarını kullanın. Hesabınız çalındığında en azından hesaba hızlı bir şekilde tekrar erişebilirsiniz ve bilgileri değiştirirsiniz.

Ayrıca küçük kardeşimin oynadığı bir çocuk oyunu vardı ve küçük kardeşimin hesabı da benim Google hesabıma bağlıydı (kaybettiğim). Kardeşimin emekleri boşa gitmesin diye onun bile desteğine yazdım ve en kısa sürede oyunun mail hesabını değiştirdiler. Yani cidden inanamıyorum, bir mobil çocuk oyununun bile desteği bu kadar iyiyken 2 trilyon şirket değerine sahip bir şirketin, yani Google'ın desteği bu kadar kötü olamaz. Sadece YouTube’da az çok bir destek var, onu da AdSense sayesinde ancak.

Hocam maalesef hesabım, her şeyimin olduğu bir maildi ve bununla birlikte 16.000₺'lik Valorant hesabım gitti. Tabii Steam, Spotify, Discord, banka, Amazon ve birkaç oyun hesabı gibi hesapları kurtardım, destekleri çok iyiydi. Ancak Google hesabımın kendisini kurtaramadım kötü desteği yüzünden.

Türkiye sayfasına yazsam aşırı uğraştıracak ve dürüst olayım, hevesim yok.

Bunu okuyan herkese benden tavsiye: Google'ın desteğine güvenmeyin. Hesap kurtarma; e-posta, telefon numarası gibi faktörlere de güvenmeyin çünkü hesap çalındığında bunları değiştirmek için çok bir çabaya gerek yok. Tabii telefon numarası daha zor, elbette hesabı güvenli tutuyor. Bunlar ne olur ne olmaz bulunsun, ancak yine de geçiş ve güvenlik anahtarlarını kullanın. Hesabınız çalındığında en azından hesaba hızlı bir şekilde tekrar erişebilirsiniz ve bilgileri değiştirirsiniz.

Ayrıca küçük kardeşimin oynadığı bir çocuk oyunu vardı ve küçük kardeşimin hesabı da benim Google hesabıma bağlıydı (kaybettiğim). Kardeşimin emekleri boşa gitmesin diye onun bile desteğine yazdım ve en kısa sürede oyunun mail hesabını değiştirdiler. Yani cidden inanamıyorum, bir mobil çocuk oyununun bile desteği bu kadar iyiyken 2 trilyon şirket değerine sahip bir şirketin, yani Google'ın desteği bu kadar kötü olamaz. Sadece YouTube'da az çok bir destek var, onu da AdSense sayesinde ancak.

Geçmiş olsun hocam umarım kurtarırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı