Google hesabı hacklenmiş

Kontumz

Decapat
Daha fazla  
Bugün Gmail'i açtım ve gelen postalara bakıyordum. Normalde Google kullanmıyorum, karşıyım. Sadece arada bir YouTube'a bakıyorum. Ondan var hesap ama eskiden kullanıyordum. Gelen postalara baktım. Evernote'a birkaç kez giriş yapılmış. Sonra aşağı doğru kaydırdım, 1-2 değil böyle bir sürü posta Google hesabıma giriş yapılmış Windows'tan. Ben ana bilgisayarımda Windows kullanmıyorum. Bunu yazdığım bilgisayar da benim değil. Hemen şifremi değiştirdim, two-factor koydum (ben var sanıyordum yokmuş) sonra baktım have i been Pwned'e harbiden pwned mişim. Ne yapmalıyım? Hesabımda çok önemli şeyler yoktu. Yani ne bileyim sadece birkaç hesabım vardı işte. Ne bileyim Evernote, Reddit falan (yani umarım önemli bir hesap yoktur) biraz mahremime girmişler sadece. Neyse ki hiç ödeme yapmak için kullanmadım ama yine de sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tuzakda olabilir.

Baktım Evernote dışında hacklenmemiş Google hesabıma yapılan girişleri ben yapmışım ama bir sıkıntıdan dolayı bazı yerler farklı gözüküyor. Bir ara farklı bir bilgisayar kullanmıştım herhalde o zamandan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…