Google hesabı kurtarılamıyor

efegerger

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selamlar. Benim Google hesabım tüm oyunlarıma ve Steam hesaplarıma bağlı ancak yakın zamanda şifremi unuttum ve hiçbir cihazıma o hesap bağlı olmadığından giriş yapamıyorum. Bilgisayarı formatladıktan sonra hesap gitti zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam yok mu Google'ın başvuru yeri falan Microsoft hesaıbmı kanıt gösterip açtırabileceğim falan.
Hocam, galiba bununla ilgili bir destek hattı yok ya da ben bulamadım. Yine de önerebileceğim birkaç şey var: VPN veya DPI benzeri bir şey açıksa kapatıp tekrar dene, daha önce bu hesaba giriş yaparken kullandığın Wi-Fi ağına bağlanıp öyle denemek. Hesabınızda hiç telefon numarası veya kurtarıcı e-posta olmaması sıkıntılı bir durum.

Hocam, galiba bununla ilgili bir destek hattı yok ya da ben bulamadım. Yine de önerebileceğim birkaç şey var: VPN veya DPI benzeri bir şey açıksa kapatıp tekrar dene, daha önce bu hesaba giriş yaparken kullandığın Wi-Fi ağına bağlanıp öyle denemek. Hesabınızda hiç telefon numarası veya kurtarıcı e-posta olmaması sıkıntılı bir durum.

GoodbyeDPI var hocam ondan olur mu?

Hocam kesin bir şey diyemem ama denemekte fayda var kapatıp bir de öyle deneyin.

Denedim hocam şifre yanlış dedi 1 kere sonra aynı hatayı verdi ama eminim şifrenin o olduğundan Microsoft hesabı ile bir şey yapamaz mıyız? Benim sosyal medya hesaplarım da o mailde çünkü.

Hocam Microsoft hesabı ile bir şey yapabilir misin bilmiyorum. Aynı hesaba telefondan veya farklı bir cihazdan giriş yapmayı denedin mi?

Denedim hocam ama aynı şidmi ne yapsam hiç bilmiyorum çok çaresizim, bir araştıracağım Microsoft hesabı ile ne yapabileceğimi. Bir de detay vemem gerekirse bilgisayarım o Microsoft hesabına bağlı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı