Google hesabı nasıl kurtarılır?

şahıs

Hectopat
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ryzen 5 1600 Team T-Force Vulcan TUF Gaming Alliance 16GB (2x8GB) 3200MHz CL16 DDR4 Asus rx 550 4gb gigabyte b450m -h wd10ezex , suv400s37240g
Meslek
öğrenci
İki adımlı doğrulama açık ve ikinci adım yani e postaya gelen kod kurtarmaya çalıştığım hesaba geliyor ve başka bir seçenek sunmuyor. Bunu nasıl kurtaracağım?

İki adımlı doğrulama açık ve ikinci adım yani e postaya gelen kod kurtarmaya çalıştığım hesaba geliyor ve başka bir seçenek sunmuyor. Bunu nasıl kurtaracağım?
Telefon numarası ekli mi?

Telefon numarası ekli mi?

Hocam ekle ve iki adımlı doğrulama var ikinci adıma geçince e postaya doğrulama kodu atıyor ve benim erişemediğim hesapta bu hesap.

Dalgamı geçiyorsunuz anlamadım. 2 adımlı doğrulama açık ve 2. adım olarak kurtarmaya çalıştığım e postaya gidiyor ve başka bir seçenek sunmuyor.
Dalga geçmiyorum, Google'ın hesap kurtarma ile ilgili rehberinin bağlantısını bıraktım. Hiçbir adım işe yaramadıysa şu adımı soğuk su içerek uygulayabilirsiniz:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…