Google hesabı nasıl kurtarılır?

omgomgomg

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, başlıkta yazdığım gibi Google hesabımın şifresini kaybettim ve hesap kurtarmayı açtığımda şu mesajı alıyorum:

"Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.
Mümkünse daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanarak tekrar deneyin.

Hesabınız Family Link ile yönetiliyorsa şifrenizi değiştirmeniz için anne veya babanıza e-posta gönderdik."

Bu hesap benim için çok önemli içinde oyun hesaplarım vs. var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, başlıkta yazdığım gibi Google hesabımın şifresini kaybettim ve hesap kurtarmayı açtığımda şu mesajı alıyorum:

"Bu hesabın gerçekten size ait olduğundan emin olmamız için yeterince bilgi sağlamadınız. Google bu bilgileri, hesabınızın güvenliğini sağlamak için ister.
Mümkünse daha önce oturum açtığınız bir cihazı kullanarak tekrar deneyin.

Hesabınız Family Link ile yönetiliyorsa şifrenizi değiştirmeniz için anne veya babanıza e-posta gönderdik."

Bu hesap benim için çok önemli içinde oyun hesaplarım vs. var.
2. paragraf Family Link yoksa önemli değil.

1. paragrafın geçerli olması için Google istemi olan bir cihaz üzerinden oturum açmalısınız.
Bunlar:
En uzun süre Google hesabınızın açık olduğu cihaz.
Kurtarma e postanızın olduğu cihaz.
Hesaba bağlı olan telefon numarasının olduğu cihaz.
Ya da el ile seçtiğiniz bir cihaz olabilir.

Kurtarma e postasıyla ya da numara ile hesabı kurtarabilirsiniz.

2. paragraf Family Link yoksa önemli değil.

1. paragrafın geçerli olması için Google istemi olan bir cihaz üzerinden oturum açmalısınız.
Bunlar:
En uzun süre Google hesabınızın açık olduğu cihaz.
Kurtarma e postanızın olduğu cihaz.
Hesaba bağlı olan telefon numarasının olduğu cihaz.
Ya da el ile seçtiğiniz bir cihaz olabilir.

Kurtarma e postasıyla ya da numara ile hesabı kurtarabilirsiniz.
ama sorun şu ben pcye format attım ve atmadan önce sadece bu pcde kayıtlıydı bu hesap. Yani şuanda hiç bi cihazda kayıtlı verisi, bilgisi yok

Hiçbiri yok maalesef. Ve ayrıca bu hesap çok önemli. Hesabın bağlı olduğu Steam hesabında GTA 5 vardı.
Geçmiş olsun hocam buyurun:
1740930477993.png

Hesap açarken o yüzden bilgileri tam girmek lazım.
Telefon numarası, yedek e-posta gibi bilgiler eksikse Google "Nasıl anlayabilirim ki sahibi olduğunu?" diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı