B Barsebarsebarselone Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #21 EFSOTR dedi: Yok oynanıyor zaten nefret ediyom lol ve Valoranttan Arkadaşlar nasıl sildirmeyebilirim peki Hesabı Genişletmek için tıkla... Adamsın.
EFSOTR dedi: Yok oynanıyor zaten nefret ediyom lol ve Valoranttan Arkadaşlar nasıl sildirmeyebilirim peki Hesabı Genişletmek için tıkla... Adamsın.
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #22 Nasıl hesabı kurtaracam
B Barsebarsebarselone Picopat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #23 Jancee dedi: Güzel.. LoL oynamıyorsun değil mi? Veya Valorant. Oynuyorsan bırak yoksa reportlarım xd. Genişletmek için tıkla... Abim var ama oynamıyorum. Portal 2 stratejiktir LoL değil. EFSOTR dedi: Nasıl hesabı kurtaracam Genişletmek için tıkla... Doğum tarihi değiştirip saçma bir internetten foto atçan.
Jancee dedi: Güzel.. LoL oynamıyorsun değil mi? Veya Valorant. Oynuyorsan bırak yoksa reportlarım xd. Genişletmek için tıkla... Abim var ama oynamıyorum. Portal 2 stratejiktir LoL değil. EFSOTR dedi: Nasıl hesabı kurtaracam Genişletmek için tıkla... Doğum tarihi değiştirip saçma bir internetten foto atçan.
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #24 Barsebarsebarselone dedi: Abim var ama oynamıyorum. Portal 2 stratejiktir LoL değil. Doğum tarihi değiştirip saçma bir internetten foto atçan. Genişletmek için tıkla... Ben düz babaminkini koycam
Barsebarsebarselone dedi: Abim var ama oynamıyorum. Portal 2 stratejiktir LoL değil. Doğum tarihi değiştirip saçma bir internetten foto atçan. Genişletmek için tıkla... Ben düz babaminkini koycam
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.452 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 26 Kasım 2020 #25 @EFSOTR bilgi vermemişsiniz ki hesabınızla ilgili. Kim hangi gerekçeyle kapanacak diyor? E-posta yoluyla söylendiyse belki sahte bir posta aldınız.
@EFSOTR bilgi vermemişsiniz ki hesabınızla ilgili. Kim hangi gerekçeyle kapanacak diyor? E-posta yoluyla söylendiyse belki sahte bir posta aldınız.
SalihCinar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.816 Makaleler 5 Çözümler 23 26 Kasım 2020 #26 Kimlik ile uğraşmak yasal değildir. Yeni hesap açın sanki 10.000 aboneniz mi var?
EFSOTR Hectopat Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 171 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2020 #27 yika38 dedi: @EFSOTR bilgi vermemişsiniz ki hesabınızla ilgili. Kim hangi gerekçeyle kapanacak diyor? E-posta yoluyla söylendiyse belki sahte bir posta aldınız. Genişletmek için tıkla... Yaş tan dolayı 12 yaş altı SalihCinar dedi: Kimlik ile uğraşmak yasal değildir. Yeni hesap açın sanki 10.000 aboneniz mi var? Genişletmek için tıkla... Tmm Zaten bilgileride indirdim
yika38 dedi: @EFSOTR bilgi vermemişsiniz ki hesabınızla ilgili. Kim hangi gerekçeyle kapanacak diyor? E-posta yoluyla söylendiyse belki sahte bir posta aldınız. Genişletmek için tıkla... Yaş tan dolayı 12 yaş altı SalihCinar dedi: Kimlik ile uğraşmak yasal değildir. Yeni hesap açın sanki 10.000 aboneniz mi var? Genişletmek için tıkla... Tmm Zaten bilgileride indirdim
dilaraweqrxd Hectopat Katılım 13 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 1 Yer Denizli 25 Ocak 2022 #28 Ne yaptın ki ? yaşını küçük mü yaptın ?