Google Hesabım Kapatıldı

Askıda iken böyle görünür ve uyarı almadan banlanmak ciddi bir ihlal yapmak demektir. Yada daha önce yaptığınız ihlallerin bir anda fark edilmesidir.

Askıda iken böyle görünür ve uyarı almadan banlanmak ciddi bir ihlal yapmak demektir. Yada daha önce yaptığınız ihlallerin bir anda fark edilmesidir.
Ciddi ihlal ne yapmış olabilirim ki? Gelen uyarılara nereden bakabilirim? 2014'den beri nasıl kullanıyorsam aynı şekilde kullanmaya devam ettim ne yapmış olabilirim çok merak ettim..
Arkadaşıma şöyle bir mesaj geldi;

Son düzenleme:
Ciddi bir ihlal yaptın demiyorum. Sadece ihlal yapan videolar attın. Ama youtube ekibi bu videoyu görmedikleri için uyarmadı. Fark edilince 5-6 dan fazla ihlalli videon olduğu için hepsinin uyarısı bir anda verildi.

Ciddi bir ihlal yaptın demiyorum. Sadece ihlal yapan videolar attın. Ama youtube ekibi bu videoyu görmedikleri için uyarmadı. Fark edilince 5-6 dan fazla ihlalli videon olduğu için hepsinin uyarısı bir anda verildi.
Arkadaşımın Yotube hesabında video yok aynı sorunlar ondada mevcut? Yani sonuç olarak hesapları kaybettik mi?

Arkadaşımın Yotube hesabında video yok aynı sorunlar ondada mevcut? Yani sonuç olarak hesapları kaybettik mi?
O zaman yaptığı yorumlardan dolayı banlanmıştır. Yorum yorumdur hakaret varsa vardır. İtiraz etmenin bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.

O zaman yaptığı yorumlardan dolayı banlanmıştır. Yorum yorumdur hakaret varsa vardır. İtiraz etmenin bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.
Hakaretli yorum asla yapmam. Dün canlı yayında yayıncıya 20 saniyede bir aynı soruyu görene kadar gönderdim acaba ondan mı ban yedim? Ama bu çokta ağır hesabı kapattıracak kadar bir suç değildir diye tahmin ediyorum.

Hesabın telif yemiş gibi görünüyor. Çünkü 3 adet videon teliflenirse (birden fazla) kanalın kapatılıyor.

Hocam sen konuya çok uzaksın..
Olasılığı dile getirmeye çalıştım fakat öyle diyorsanız... Nedeni bana çok yakın geldi. Bildiğim birkaç kanal ya ilk uyarılarını aldılar ya da kapandılar ve yeni kanal açmaya çalıştılar.

Hesabım "Spam" dan ban yemiş. Telifden yeme ihtimali yok çünkü aynı olayı Youtube'a video yüklemeyen arkadaşımın başınada geldi. (Aynı gün aynı saat. Nasıl oluyorsa..)
Tam olarak ban nedeni: "Bu hesap; YouTube'un spam, aldatıcı uygulamalar ve yanıltıcı içerik politikasını ya da diğer Hizmet Şartlarını birden çok kez veya ciddi düzeyde ihlal ettiği için kapatıldı."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…