M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 1 Haziran 2022 #11 bbnoS dedi: Tamamdır, araştırdığıma göre orada görülen tüm cihazlar sizin çünkü SM-A107F Galaxy A10s'in (SM-G610F) Samsung Galaxy J7 Prime'nin yani ikiside sizin telefonunuzun. yazılanların hepside Türkiye'de 2FA açıksa problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içim rahatladı eskiden telefonların resmini gösterip 2 cihaz var diyordu şimdi 6 oturum görünce korktum.
bbnoS dedi: Tamamdır, araştırdığıma göre orada görülen tüm cihazlar sizin çünkü SM-A107F Galaxy A10s'in (SM-G610F) Samsung Galaxy J7 Prime'nin yani ikiside sizin telefonunuzun. yazılanların hepside Türkiye'de 2FA açıksa problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim içim rahatladı eskiden telefonların resmini gösterip 2 cihaz var diyordu şimdi 6 oturum görünce korktum.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #12 Murat3 dedi: Teşekkür ederim içim rahatladı eskiden telefonların resmini gösterip 2 cihaz var diyordu şimdi 6 oturum görünce korktum. Genişletmek için tıkla... 2FA Açıkmı eğer açıksa daha çok rahat olursunuz.
Murat3 dedi: Teşekkür ederim içim rahatladı eskiden telefonların resmini gösterip 2 cihaz var diyordu şimdi 6 oturum görünce korktum. Genişletmek için tıkla... 2FA Açıkmı eğer açıksa daha çok rahat olursunuz.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 1 Haziran 2022 #13 bbnoS dedi: 2FA açıkmı eğer açıksa daha çok rahat olursunuz. Genişletmek için tıkla... Açık 2 haftadır. Ins bir şey olmaz 1 aydır kontrol ediyorum. Her gün korkuyorum bir şey olur diye.
bbnoS dedi: 2FA açıkmı eğer açıksa daha çok rahat olursunuz. Genişletmek için tıkla... Açık 2 haftadır. Ins bir şey olmaz 1 aydır kontrol ediyorum. Her gün korkuyorum bir şey olur diye.
bbnoS Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 1.637 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #14 Murat3 dedi: Açık 2 haftadır. Ins bir şey olmaz 1 aydır kontrol ediyorum. Her gün korkuyorum bir şey olur diye. Genişletmek için tıkla... Korkma, 2FA Açıksa bir şey olmaz orayı kontrol et yeter bide sakın Güvenli olmayan sitelere mailini ve şifreni verme. İyi günler.
Murat3 dedi: Açık 2 haftadır. Ins bir şey olmaz 1 aydır kontrol ediyorum. Her gün korkuyorum bir şey olur diye. Genişletmek için tıkla... Korkma, 2FA Açıksa bir şey olmaz orayı kontrol et yeter bide sakın Güvenli olmayan sitelere mailini ve şifreni verme. İyi günler.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 1 Haziran 2022 #15 bbnoS dedi: Korkma, 2FA açıksa bir şey olmaz orayı kontrol et yeter bir de sakın güvenli olmayan sitelere mailini ve şifreni verme. iyi günler. Genişletmek için tıkla... Iyi günler
bbnoS dedi: Korkma, 2FA açıksa bir şey olmaz orayı kontrol et yeter bir de sakın güvenli olmayan sitelere mailini ve şifreni verme. iyi günler. Genişletmek için tıkla... Iyi günler