YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #1 Selam, benim yıllardır kullandığım bir mail adresim vardı. Yaklaşık 6-7 ay önce yer dolmuştu. Bende bugün resimleri bilgisayarıma indirip sildim şu an 1GB yer olmasına rağmen resimdeki uyarıyı alıyorum.
Selam, benim yıllardır kullandığım bir mail adresim vardı. Yaklaşık 6-7 ay önce yer dolmuştu. Bende bugün resimleri bilgisayarıma indirip sildim şu an 1GB yer olmasına rağmen resimdeki uyarıyı alıyorum.
3 395521 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 682 Çözümler 3 12 Ekim 2022 #2 Çöp kutusuna bakar mısınız? Orası doludur belki o yüzden oluyordur.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #3 395521 dedi: Çöp kutusuna bakar mısınız? Orası doludur belki o yüzden oluyordur. Genişletmek için tıkla... Çöp kutususunu daha şimdi boşalttım yani bomboş.
395521 dedi: Çöp kutusuna bakar mısınız? Orası doludur belki o yüzden oluyordur. Genişletmek için tıkla... Çöp kutususunu daha şimdi boşalttım yani bomboş.
3 395521 Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 682 Çözümler 3 12 Ekim 2022 #4 Silinen üye dedi: Çöp kutususunu daha şimdi boşalttım yani bomboş. Genişletmek için tıkla... Sayfayı yenilememişsinizdir belki o yüzden öyle gözüküyor olabilir mi? Pek bir ihtimali yok ama.
Silinen üye dedi: Çöp kutususunu daha şimdi boşalttım yani bomboş. Genişletmek için tıkla... Sayfayı yenilememişsinizdir belki o yüzden öyle gözüküyor olabilir mi? Pek bir ihtimali yok ama.
YilmazGokturk.yz Hectopat Katılım 3 Haziran 2020 Mesajlar 511 Çözümler 3 Yer C:\Windows Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #5 395521 dedi: Sayfayı yenilememişsinizdir belki o yüzden öyle gözüküyor olabilir mi? Pek bir ihtimali yok ama. Genişletmek için tıkla... Yani bir süredir uğraşıyorum ama zaten gmaile çok girip çıktığım oldu sayfayıda bir çok kez yeniledim. Sorun kendi kendine düzelmiş mailler gelmeye başladı ve o uyarı gitti yinede teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 12 Ekim 2022
395521 dedi: Sayfayı yenilememişsinizdir belki o yüzden öyle gözüküyor olabilir mi? Pek bir ihtimali yok ama. Genişletmek için tıkla... Yani bir süredir uğraşıyorum ama zaten gmaile çok girip çıktığım oldu sayfayıda bir çok kez yeniledim. Sorun kendi kendine düzelmiş mailler gelmeye başladı ve o uyarı gitti yinede teşekkürler.