Arkadaşlar YouTube'a girince bazı yerlerde Bitcoin ile ilgili mesajlar attığımı görüyorum. Oysaki bu mesajları ben atmadım ve atanı da tanımıyorum. Şifremi değiştirdim ama hala beni buluyor.
Ne yaparsam güzel bir çözüm olur yardım edin. Teşekkürler.
Bilgisayarınıza virüs girmiş ve bu virüs başka bilgisayar tarafından kullanılarak mining yapıyor tahminimce. Virüs programı ile bilgisayarınızı taratın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Murat5038 Güvenlik konusunda pek bilgili değilim, yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Chrome yeni sekme sayfasından profil resminize tıklayın.
Hesabım seçeneğini seçin.
Açılan sayfada Oturum açma ve Güvenlik sekmesinin altında Hesabımla erişimi olan uygulamalar var. Onu açın.
Orada adını bilmediğiniz Uygulamaların yetkilerini kaldırın.
Bilgisayarınıza virüs girmiş ve bu virüs başka bilgisayar tarafından kullanılarak mining yapıyor tahminimce. Virüs programı ile bilgisayarınızı taratın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Murat5038 Güvenlik konusunda pek bilgili değilim, yardımcı olacağınızı düşünüyorum.
Chrome yeni sekme sayfasından profil resminize tıklayın.
Hesabım seçeneğini seçin.
Açılan sayfada Oturum açma ve Güvenlik sekmesinin altında Hesabımla erişimi olan uygulamalar var. Onu açın.
Orada adını bilmediğiniz Uygulamaların yetkilerini kaldırın.
Aman hiç öyle demeyin! Bilgisayarınız size göre çöp olabilir ama bir sürü kötü bilgisayar ordusu toplanınca ortaya bir ultra zombi bilgisayar ordusu çıkıyor ve iyi para kasılıyor.