S Silinen üye 94679 Ziyaretçi 12 Şubat 2020 #11 Hesabına bağlı uygulamaları kontrol et. Ek güvenlik önlemlerinin hepsini aç.
Prizmann Kilopat Katılım 7 Temmuz 2019 Mesajlar 578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2020 #13 Xafr0diT dedi: Ne yapabilirim hesabımı kurtarmak için? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumu yaşadım şu an kullandığım hesabımda şifreyi olayı farkettiğim an değiştirdim hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı
Xafr0diT dedi: Ne yapabilirim hesabımı kurtarmak için? Genişletmek için tıkla... Ben de aynı durumu yaşadım şu an kullandığım hesabımda şifreyi olayı farkettiğim an değiştirdim hala kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 12 Şubat 2020 #14 Xafr0diT dedi: Ne yapabilirim hesabımı kurtarmak için? Genişletmek için tıkla... Kardeşim yukarıda attım gerekli linki sen hala ne yapabilirim diyorsun.
Xafr0diT dedi: Ne yapabilirim hesabımı kurtarmak için? Genişletmek için tıkla... Kardeşim yukarıda attım gerekli linki sen hala ne yapabilirim diyorsun.
Xafr0diT Hectopat Katılım 16 Haziran 2019 Mesajlar 226 12 Şubat 2020 #15 Ctvxn dedi: Kardeşim yukarıda attım gerekli linki sen hala ne yapabilirim diyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok sağol ama işe yaramadı.
Ctvxn dedi: Kardeşim yukarıda attım gerekli linki sen hala ne yapabilirim diyorsun. Genişletmek için tıkla... Çok sağol ama işe yaramadı.
Ctvxn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2018 Mesajlar 2.225 Makaleler 4 Çözümler 14 12 Şubat 2020 #16 Xafr0diT dedi: Çok sağol ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu burayada aç. Sign in - Google Accounts support.google.com
Xafr0diT dedi: Çok sağol ama işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Aynı konuyu burayada aç. Sign in - Google Accounts support.google.com