Google, hesabımı geri vermiyor

PrPredatorr

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Konya
İşte Google'a direkt mesaj atamadığım için bu mesajı kullanıcı desteğe attım. Bakın, bu nasıl bir haksızlıktır? Rus biri hesabımı çalıyor ve geri vermiyorlar.
Hesabım çalındı, kanıtım var ve bıktım!
Hesabım çalındı, geri alamıyorum, kanıtım var.
*** İsimli, 2016'dan beri kullandığım Google hesabım dün çalındı. Şifremi değiştirdim ve tekrar çalındı. 2 aşamalı doğrulama sitemi devre dışı kalmış. Nasıl oldu bilmiyorum.
Kurtarma postamı ve telefon numaramı değiştirmiş. YouTube kanalıma kendi videosunu atıp bunu Discord'dan başkalarıyla paylaşmış ve aynı şeyleri başkalarına da yapmış. Kanalıma attığı video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dediğim gibi, bunu bir tek bana değil, çok kişiye yapmış. İsterseniz onların videosunu da atarım. Başka çalınmış kanalları da. Bunlar çete. Türkçe haber paylaşan bir kanal bir anda İngilizce Valorant veya CS:GO skin changer videosu yayınlıyor ve her videonun altına aynı kişiler aynı yorumları yapıyorlar. Galiba virüs olarak bilgisayara sızan bir yazılımla yapıyorlar bunu. Bunlar bir çete ve ileride çok kişinin başına bela olacaklar.

Bu kadar kanıtım olmasına rağmen Google hesabın benim olmadığına kanıt verdi ve bu mesajı Google'a nasıl ulaştıracağımı bilmiyorum. Ulaştırabilsem yüksek ihtimal verirler. Lütfen, hesabın sahibi olarak gördüğünüz kişiden de böyle bir video isteyin. Kendisi yabancı. Türkiye'de açılmış Türk bir hesabı kurtarmak için ondan Türkçe konuşmasını isteyin yapamayacaktır çünkü hesabın sahibi benim. Google çalışanlarına birebir mesaj yollayamıyorum. Dandik şirketlerde bile destek ekibi var, Google'da yok.

İşte bu paylaştığı video eğer kanalın ve hesabım bana ait olduğunu kanıtlamamı isterseniz 3 adet güçlü kanıtım var.

1-Google Drive'daki fotoğraflar benim. YouTube'da Webcam'li videolarım var.
Bunlar kanıt videolarım.

Bu bugün çektiğim kanıt videosu: VID_20210807_050835.mp4.
Bu da çok önce çektiğim Webcam'li video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Teyit edin, lütfen.

2- yıllardır Konya'dan giriliyor hesaba ve bir anda başka bir yerden girip çaldılar. Hala Konya'dayım.

3-Eski doğrulama e-postası şu an yazdığım ve eski doğrulama numarası hala aktif ve bende.

Biliyorum, beni yine kurtarma aracına yollayacaksınız ve ben de umudumu kesip artık kanalımı ve tüm hesaplarımı çalan kişiye bırakacağım. Bilmiyorum ki, daha nasıl kanıtlayayım hesabın benim olduğunu?

Google.

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce bilgisayarınızı veya telefonunuzu taratın büyük ihtimal korsan bir şey indirirken (çoğu zaten Rus kaynaklı) yanında RAT falan indirdiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı