Google hesabın devre dışı bırakıldı uyarısı

alfonzo0129

Zeptopat
Böyle bir mesaj gelmiş. Bu hesaba bayağıdır giriş yapamıyordum neredeyse en az 2-3 en fazla 4-5 aydır tam emin değilim. Şifremi unuttum haliyle. İkili kimlik doğrulama aktif olduğu için ilk başta telefona kod gönderiyor daha sonra zaten giriş yapamadığım Gmail'e kod gönderiyor giriş sağlayamıyorum. Gmail'de telefon numaram kayıtlı e postalara baktığımda, bu hesap silinmiş gibi görünüyor üstü çizili koyu renk olarak. Yani devre dışı bırakılmış nedenini öğrenmek için giriş yapmaya çalışıyorum ama giremiyorum. YouTube'da falan bir şey paylaşmadim veya bahsi geçen Gmail'de ait bir Instagram hesabı falanda yok. Çalinmaya çalışılsa bana kod SMS'i gelir. (ikili kimlik doğrulama aktif olduğu için) bu da gelmedi. Giriş yapamadığım takdirde bu hesap silinir mi? Veya nasıl bir yol izlemeliyim? Ricam, fikri veya bilgisi olan söylesin çok sinir bozucu bir durum haliyle endişe verici.

Dosya Ekleri

• IMG_20230721_180213.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 109
Benim hesabım çalındığında böyle bir durum ile karşılaşmıştım çalınıp çalınmadığına bakmayı dene istersen.

Benim hesabım çalındığında böyle bir durum ile karşılaşmıştım çalınıp çalınmadığına bakmayı dene istersen.
Dostum calinsa, telefon numaram hala kayıtlı Gmail hesabında. Kod hala benim numarama geliyor. Ayrıca calinsa bile bana kod gelmesi gerekmez mi? İkili doğrulama açık sonuçta.

Yeni kural çıktı. Eğer hesabınıza uzun süre girmezseniz hesabınız siliniyor.

Yeni kural çıktı. Eğer hesabınıza uzun süre girmezseniz hesabınız siliniyor.
2 sene girmezseniz diye okumuştum ben bu bahsettiğin durumu. Max 7 ay girmemişimdir bu 7 ay içerisinde 1 defa girmiştim öyle hatırlıyorum. + Net 2 senedir girmediğim Gmail hesapları için böyle bir SMS gelmedi örneğin.

Hocam çalınmış olabileceğini pek sanmam, alternatif yolda işe yaramamış anlaşılan, şifreyi hatırlamaktan başka çare yok gibi.

3-4 farklı TV ve telefondan Netflix'e giriş yapıldı. Farklı farklı konumlardan acaba ondan mı devre dışı bıraktılar diye düşünüyorum.

3-4 farklı TV ve telefondan Netflix'e giriş yapıldı. Farklı farklı konumlardan acaba ondan mı devre dışı bıraktılar diye düşünüyorum.
Ondan olamaz hocam her VPN kullananın hesabı devre dışı bırakılır o zaman, siz bunu direkt Google destek ekibine bildirin, forumda bunu çözemezsiniz sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…