Google hesabın devre dışı bırakıldı uyarısı

Hocam Gmail'i hatırlıyorsanız yazın buraya Termux ile belki çözebilirim zor bir şifre koymadıysanız.

Ondan olamaz hocam her VPN kullananın hesabı devre dışı bırakılır o zaman, siz bunu direkt Google destek ekibine bildirin, forumda bunu çözemezsiniz sanırsam.
Destek ekibine nasıl ulaşacağım ki ulaşabileceğim bir yeri yok. Hesaba giriş yapabilsem itiraz edeceğim.

Ben saatlerdir bakıyorum bulamadım dostum eğer sen biliyorsan yönlendirebilirsin.

Support.google.com'a bakabilirsiniz hocam topluluktan sorabilirsiniz, bu konuda bilgili birçok Google gönüllüsü bulunmakta, belki bir çözüm bulabilirler.

Support.google.com'a bakabilirsiniz hocam topluluktan sorabilirsiniz, bu konuda bilgili birçok Google gönüllüsü bulunmakta, belki bir çözüm bulabilirler
Telefona kod geliyor giriyorum. Ardına e postaya kod gönderiyor. O e postaya da erişimim yok. Döngü. çözülmez bu sorun. Cevaplar için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…