L laflame21 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2021 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #11 zeki1981 dedi: Yabancı cihazdan ilk defa giriş yaparken kod geliyor telefonuna bu cihazda bir daha sorma dersen sonraki sefere normal girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkürler. Ben de çok endişelenmiştim.
zeki1981 dedi: Yabancı cihazdan ilk defa giriş yaparken kod geliyor telefonuna bu cihazda bir daha sorma dersen sonraki sefere normal girebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için çok teşekkürler. Ben de çok endişelenmiştim.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 24 Haziran 2021 #12 laflame21 dedi: Yardımınız için çok teşekkürler. Ben de çok endişelenmiştim. Genişletmek için tıkla... Artık kimse Google hesabı çalmıyor ama kafan rahat olur.
laflame21 dedi: Yardımınız için çok teşekkürler. Ben de çok endişelenmiştim. Genişletmek için tıkla... Artık kimse Google hesabı çalmıyor ama kafan rahat olur.
KURAL BİLMEYEN Picopat Katılım 20 Haziran 2022 Mesajlar 932 Yer Ottawa 18 Aralık 2022 #13 laflame21 dedi: Çıkış yaptım. Ayrıca şifremi de değiştirdim. Hesabımın güvende olduğunu söyleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Güvendedir.Daha sonra geri alabilirsiniz.
laflame21 dedi: Çıkış yaptım. Ayrıca şifremi de değiştirdim. Hesabımın güvende olduğunu söyleyebilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Güvendedir.Daha sonra geri alabilirsiniz.