A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #1 Maillerime bakarken gördüm, önceden OnePlus 10 Pro cihazından giriş yapılmış görülüyor. Bu ne olabilir?
Maillerime bakarken gördüm, önceden OnePlus 10 Pro cihazından giriş yapılmış görülüyor. Bu ne olabilir?
C Chitose Kilopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 2.537 Çözümler 43 20 Nisan 2024 #2 Emülatör kullandıysan olabilir. Kullanmadı isen şifre değiş yeter.
lennycxn Centipat Katılım 21 Ekim 2023 Mesajlar 90 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #3 Emülatör kullanıyorsan oradan kaynaklı bence.
A Arslanbabus Centipat Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 383 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2024 #4 Chitose dedi: Emülatör kullandıysan olabilir. Kullanmadı isen şifre değiş yeter. Genişletmek için tıkla... lennycxn dedi: Emülatör kullanıyorsan oradan kaynaklı bence. Genişletmek için tıkla... Emülatör kullandım ama o dönem hiç kullandığımı hatırlamıyorum. Arslanbabus dedi: Emülatör kullandım ama o dönem hiç kullandığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında girmiş olabilirim ama emülatorler nede OnePlus 10 pro olarak gözüküyor ki? Son düzenleme: 20 Nisan 2024
Chitose dedi: Emülatör kullandıysan olabilir. Kullanmadı isen şifre değiş yeter. Genişletmek için tıkla... lennycxn dedi: Emülatör kullanıyorsan oradan kaynaklı bence. Genişletmek için tıkla... Emülatör kullandım ama o dönem hiç kullandığımı hatırlamıyorum. Arslanbabus dedi: Emülatör kullandım ama o dönem hiç kullandığımı hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Aslında girmiş olabilirim ama emülatorler nede OnePlus 10 pro olarak gözüküyor ki?
duygusal35 Yoctopat Katılım 23 Temmuz 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 23 Temmuz 2025 #5 Slm benim sorunum iki cihazda da Google chroom oturumum açık giriş yapılmış cihazlar a giriyorum ama oturumları kapatmaya calisirken sayfa beni atıyor yardım edebilirmisiniz
Slm benim sorunum iki cihazda da Google chroom oturumum açık giriş yapılmış cihazlar a giriyorum ama oturumları kapatmaya calisirken sayfa beni atıyor yardım edebilirmisiniz