M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 1 Haziran 2022 #1 Merhaba bugün telefonuma girdim ve Google hesabıma girip güvenlikten cihazlara baktım her zaman 2 tane cihaz vardı şimdi baktım 6 oturum var ama aynı cihaz cihazım 2 faktörlü doğrulama ile korunuyorda sorun nedir? Başkası mı Google hesabıma girmiş?
Merhaba bugün telefonuma girdim ve Google hesabıma girip güvenlikten cihazlara baktım her zaman 2 tane cihaz vardı şimdi baktım 6 oturum var ama aynı cihaz cihazım 2 faktörlü doğrulama ile korunuyorda sorun nedir? Başkası mı Google hesabıma girmiş?
Serioz Hectopat Katılım 13 Nisan 2021 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2022 #2 Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin.
M Murat3 Hectopat Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 701 1 Haziran 2022 #3 Emri Vaki dedi: Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 tane cihazım var J7 ve A10s orada da birden çok oturumla açılmış başkası girmiş olabilir mi? Mehami1 dedi: Zaten 2 tane cihazım var J7 ve A10s orada da birden çok oturumla açılmış başkası girmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Emri Vaki dedi: Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıktı? Emri Vaki dedi: Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıktı? Dosya Ekleri Screenshot_20220601-180637_Google Play services.jpg 46,4 KB · Görüntüleme: 186
Emri Vaki dedi: Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten 2 tane cihazım var J7 ve A10s orada da birden çok oturumla açılmış başkası girmiş olabilir mi? Mehami1 dedi: Zaten 2 tane cihazım var J7 ve A10s orada da birden çok oturumla açılmış başkası girmiş olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Emri Vaki dedi: Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıktı? Emri Vaki dedi: Eğer cihazları bilmiyorsan cihazların oturumunu kapatıp şifreni değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey çıktı?