R rvzgdkv Yoctopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2024 #1 Merhaba. Redmi Note 12 Pro kullanıyorum. Google hesabındaki kişilerin hepsini SIM karta aktarıp bundan sonra yeni kaydedilecek kişilerin sadece SIM karta kaydedilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2024
Merhaba. Redmi Note 12 Pro kullanıyorum. Google hesabındaki kişilerin hepsini SIM karta aktarıp bundan sonra yeni kaydedilecek kişilerin sadece SIM karta kaydedilmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
forz4 Picopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #2 Kişilerden 3 noktaya basın kişileri içe/dışa aktardan ayarlayın.
R rvzgdkv Yoctopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2024 #3 Öyle bir seçenek çıkmıyor.
forz4 Picopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #4 rvzgdkv dedi: Öyle bir seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Kişiler < düzenle dosyaya aktar deyip maili seçin. Daha sonra dosyadan içe aktar deyip simi seçin.
rvzgdkv dedi: Öyle bir seçenek çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Kişiler < düzenle dosyaya aktar deyip maili seçin. Daha sonra dosyadan içe aktar deyip simi seçin.
R rvzgdkv Yoctopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2024 #5 forz4 dedi: Kişiler < düzenle dosyaya aktar deyip maili seçin. Daha sonra dosyadan içe aktar deyip simi seçin. Genişletmek için tıkla... Dosyadan içe aktar deyince de SIM çıkmıyor sebebi ne?
forz4 dedi: Kişiler < düzenle dosyaya aktar deyip maili seçin. Daha sonra dosyadan içe aktar deyip simi seçin. Genişletmek için tıkla... Dosyadan içe aktar deyince de SIM çıkmıyor sebebi ne?
forz4 Picopat Katılım 23 Haziran 2024 Mesajlar 65 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #6 rvzgdkv dedi: Dosyadan içe aktar deyince de SIM çıkmıyor sebebi ne? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Copy To SIM (Copy Contacts) - Apps on Google Play bu uygulamada var fakat Google'da kalmasını tavsiye ederim.
rvzgdkv dedi: Dosyadan içe aktar deyince de SIM çıkmıyor sebebi ne? Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Copy To SIM (Copy Contacts) - Apps on Google Play bu uygulamada var fakat Google'da kalmasını tavsiye ederim.
R rvzgdkv Yoctopat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Kadın 25 Haziran 2024 #7 forz4 dedi: Bilemiyorum hocam. Copy To SIM (Copy Contacts) - Apps on Google Play bu uygulamada var fakat Google'da kalmasını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler.
forz4 dedi: Bilemiyorum hocam. Copy To SIM (Copy Contacts) - Apps on Google Play bu uygulamada var fakat Google'da kalmasını tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler.
Better Call Mike Hectopat Katılım 30 Ağustos 2022 Mesajlar 1.317 Çözümler 22 Yer Berlin Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #8 Google Kişiler uygulmasına girin. Alt kısımdaki navigasyon menusunde en sağdaki hizmetler yerine tıklayın. Orada olması lazım.
Google Kişiler uygulmasına girin. Alt kısımdaki navigasyon menusunde en sağdaki hizmetler yerine tıklayın. Orada olması lazım.