Google hesabını başkası kullanıyor

Darkrose

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, yıllar önce telefon satmıştım sanırım o telefonda Google hesabım açık kalmış ve başkası e postamı kullanarak kendisine Facebook hesabı açmış.
E postam ile tek tıkla giriş vardı facesi açıldı kim açtıysa ve orada telefon numarası vardı sahibine mesaj attım e postamı kendi hesabından kaldırmasını talep ettim fakat cevap yazmadı. Google hesabımın şifresini vs değiştirdim cihazlar kısmında da cihazı gözükmüyor. En son 2020 yılında Samsung S9+ cihazı ile giriş yapmıs gözüküyordu. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, yıllar önce telefon satmıştım sanırım o telefonda Google hesabım açık kalmış ve başkası e postamı kullanarak kendisine Facebook hesabı açmış.
E postam ile tek tıkla giriş vardı facesi açıldı kim açtıysa ve orada telefon numarası vardı sahibine mesaj attım e postamı kendi hesabından kaldırmasını talep ettim fakat cevap yazmadı. Google hesabımın şifresini vs değiştirdim cihazlar kısmında da cihazı gözükmüyor. En son 2020 yılında Samsung S9+ cihazı ile giriş yapmıs gözüküyordu. Ne yapabilirim?
Emülatör kullanıyor musun?

Yüksek ihtimal ondandır.

Google şifremi değiştirdim ve Facebook taklit hesap formu doldurdum. Kullanan kişiye de mobilden mesaj gonderdim e postamı kullanıyorsunuz diye. Facede cep telefonu vardı
Emülatör ile giriyorsa bu kişi facesini bi telefon numarasına bağlamış sahte numara mıdır ?
@Casper Neo Yarın savcılığa gidip dilekçe versem olur mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı